- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrbii
tag
Sziasztok!
Adódott egy probléma, hátha valakinek van ötlete.
Nemrég váltottam T61-ről T420-ra. Eddig nagyjából minden simán megy, működik minden, egyet kivéve. Van egy JBL GO Bluetooth-os hangszóróm, amit használok telefonhoz, és használtam a T61-hez is, hibátlanul üzemelt. Azonban a T420-szal olyan szinten gyenge a kapcsolat, hogy max ilyen 1 méterre lehet a hangszóró, és még akkor is néha beszaggat a hang. Ha 1 métertől távolabb viszem, elmegy a hang.
Ez így használhatatlan. Már minden beállítást kipróbáltam (Windows 7, gyári Lenovo-s driverek telepítve szépen, tudom vezérelni az Fn+F5-tel is), semmi eredmény. Létezne, hogy a T420-ban ennyire gyatra a Bluetooth-rádió? Kipróbáltam most, összekapcsoltam az őskövület T61-gyel, elindítottam egy zenét, és kb. 8 méterre, a másik szobában is akadásmentesen, tisztán szól. Telefonnal ugyanez. Nem tudom olyan távolra vinni a lakáson belül, hogy megakadjon. A T420-szal meg egyszerűen a használhatatlan kategóriába sorolható a működése.
Mit lehetne tenni? Rákerestem itt a topikban a bluetooth kifejezésre, végignézegettem a kb. 4-500 találatot, de a hibák többsége arról szólt, hogy bizonyos oprendszereken nehéz működésre bírni a Bluetooth-ot, esetleg nem világít a visszajelző LED-je, de ilyen problémát nem nagyon írt senki.
Tanácstalan vagyok.
Köszönöm szépen a segítséget előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Flow Z13 (2025) GZ302EA-RU004W - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- Eladó Dell G5 Laptop
- HP ELITEBOOK X360 1030 G4 i5-8365 4G/LTE SIM, 16G/250G Ultravékony Noti, üzletből, garanciával
- Microsoft Surface Book 13.5" 3000x2000 i5-6300U 256GB érintőkijelzős notebook garanciával, üzletből
- RITKA ASUS ROG Strix G15 Electro Punk gamer laptop, i7-10750H, GTX 1660 Ti, szép állapotban,dobozzal
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest