Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Tikakukac
üzenetére
Persze, ezek a Thinkpadok ilyenek, elég hamar fényesre kopik a billentyű, nekem is már világít pár ponton, pedig nem gépeltem rajta sokat. Az asztali gép, amit szénné püföltem évek alatt, semmi nem látszik.....

A régi notim is sokkal jobban bírta...Igen, ismerem... Aprón sokan akarnak új kütyüt kapni lealkudott, piac legalja áron. Aztán persze, ha a használt gépen van egy hajszálkarc, akkor fel van háborodva. Hát legyen. Ilyenkor sok sikert szoktam kívánni a karcmentes használt termék felkutatásához!

(#90871) bigrock: Nekem nincs ezzel bajom. Ez is egy döntés, mennyire vigyázol, vagy egyáltalán mennyire tudsz vigyázni rá. Csak azt írtam le, hogy azért nem törvényszerű, hogy egy gép, amit használnak, így nézzen ki.

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- CORSAIR K100 AIR
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest