- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherka
addikt
válasz
papeti01 #90789 üzenetére
Én Precision M4700-al kapcsolatban tudok neked tapasztalatot mondani.
Másfél év alatt...
1. Ventilátor csere
2. USB panel csere
3. Kijelző csere.4 magos procim volt benne 3740QM és FirePro M4000-es VGA...kurva hangos a gép. Dupla venti ide vagy oda, szerintem mocskosul zajosak ezek a gépek. Ha kicsit megkergettem, asszony már nem tudott aludni mellettem.
Kevésnek tartom a hőleadó felületet. Ez lófing úgy ahogy van...Szép nagy erős alu-magnézium ház. Könnyen szerelhető ez igaz. De nagyon súlyos kis darabok ezek. Ha töltőt is cipelni kell 4-5 kilós teherrel simán számolhatsz. Maga a gép 4 kilót veri. Ez egy idő után nagyon zavaró tud lenni. Akkora töltő van hozzá mint egy féltégla. 180W-os.
Ha használni akarod a pöcökegeret, akkor a DELL az egy nulla sajnos a ThinkPad-hoz képest.
Lehet hogy cserélhető a DELL-ben a VGA, mert sokan ezzel dobálóznak, hogy huhhh...de jó. Aha...amikor szépen megrendeled és nem illeszkedik bele, akkor jön a nagy pofára esés, meg nem ad képet stb, mert nem támogatja a BIOS...aztán lehet hack-elni. stb Ez nem asztali gép sajna. Arról nem is beszélve hogy rohadt drágák az MXM VGA-k.
Nálam sajna már a DELL nem befutó...maradok a ThinkPad-nál.
W541-et nyúzok most és lehet sokan fikázzák, de ezzel semmi rossz tapasztalatom nincs. Úgy jó ahogy van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Villanyszerelés
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Építő/felújító topik
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iPhone topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Latitude 7450 14" QHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- TUF Gaming F15 FX506HC 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MUNKAGÉP Dell Precision 7520 / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / MAGYAR Bill
- Lenovo ThinkPad P14s Ryzen 5 PRO5650u 32GB RAM 512GB SSD 4GB dedikált VGA Érintőkijelző
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest