Új hozzászólás Aktív témák

• buherka

addikt

válasz papeti01 #90789 üzenetére

Én Precision M4700-al kapcsolatban tudok neked tapasztalatot mondani.
    Másfél év alatt...
    1. Ventilátor csere
    2. USB panel csere
    3. Kijelző csere.

4 magos procim volt benne 3740QM és FirePro M4000-es VGA...kurva hangos a gép. Dupla venti ide vagy oda, szerintem mocskosul zajosak ezek a gépek. Ha kicsit megkergettem, asszony már nem tudott aludni mellettem. :D
    Kevésnek tartom a hőleadó felületet. Ez lófing úgy ahogy van...

Szép nagy erős alu-magnézium ház. Könnyen szerelhető ez igaz. De nagyon súlyos kis darabok ezek. Ha töltőt is cipelni kell 4-5 kilós teherrel simán számolhatsz. Maga a gép 4 kilót veri. Ez egy idő után nagyon zavaró tud lenni. Akkora töltő van hozzá mint egy féltégla. 180W-os.
    Ha használni akarod a pöcökegeret, akkor a DELL az egy nulla sajnos a ThinkPad-hoz képest.
    Lehet hogy cserélhető a DELL-ben a VGA, mert sokan ezzel dobálóznak, hogy huhhh...de jó. Aha...amikor szépen megrendeled és nem illeszkedik bele, akkor jön a nagy pofára esés, meg nem ad képet stb, mert nem támogatja a BIOS...aztán lehet hack-elni. stb Ez nem asztali gép sajna. Arról nem is beszélve hogy rohadt drágák az MXM VGA-k.
    Nálam sajna már a DELL nem befutó...maradok a ThinkPad-nál.
    W541-et nyúzok most és lehet sokan fikázzák, de ezzel semmi rossz tapasztalatom nincs. Úgy jó ahogy van.

Új hozzászólás Aktív témák