Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Bluetooth-headsetekről általában
- Yettel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasy09
őstag
válasz
Tikakukac
üzenetére
T420-at vettem volna lepusztultat is, de amikor kerestem, bezzeg nem volt!
Aztán beszéltem barátommal, aki ahogy mondtátok is, jóban van az egyik nagykeres infóssal, aki félrerakott egy szép példányt, de tényleg szépet, szinte mint az új! Kicsit sajnálom is most eladni, de sajnos kettő nem maradhat, mert én a 6430-as dellemet nem akarom eladni! 
A T430 meg ugye csak jött, itt az aprón felkerült jó áron és tényleg majdnem olyan szép állapotban, mint a 20-as, így ez kihagyhatatlan ajánlat volt. Bár az igazat megvallva, valóban nincs a kettő között teljesítményben akkora különbség!
Ahogy olvastam, sokan nem tudtak megbarátkozni ennek a billentyűzetével, azonban azt kell mondanom, hogy nekem ez is tetszik! 
Kicsit off a kérdés, de hátha tudsz/tudtok választ adni, hogy az mitől lehet, hogy áttettem ugye az msata ssd-m a 30-asba, megy is szépen, de hdd sentinel szerint 0% a kondíciója?
Pedig egy 5 napos ssd-ről beszélünk, ami még nem ment 3 órát sem össz-vissz! 
Új hozzászólás Aktív témák
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe SSD magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HP ZBook Fury 15 G8 - i7-32GB-1TB
- HP Elitebook 845 G8 - Ryzen5/16GB/500GB
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Aztán beszéltem barátommal, aki ahogy mondtátok is, jóban van az egyik nagykeres infóssal, aki félrerakott egy szép példányt, de tényleg szépet, szinte mint az új! Kicsit sajnálom is most eladni, de sajnos kettő nem maradhat, mert én a 6430-as dellemet nem akarom eladni! 
Ahogy olvastam, sokan nem tudtak megbarátkozni ennek a billentyűzetével, azonban azt kell mondanom, hogy nekem ez is tetszik!