- Apple Watch
- iPhone topik
- Poco F7
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszyka
senior tag
Sziasztok. Ma délután megtörtént első X220 szétszerelésem paszázás céljából. Paszta Cooler Master V1. Processzortelibe volt kenve a régi pasztával, több volt a fényes fémlap mellett a processzor lapján, mint magán a fémes részen. próbáltam leszedni óvatosan orvosi alkohollal, vattával, illetve fültisztítóval, de már eléggé rászáradt, ezért inkább nem erőltettem. A pasztázás jónak tűnik, egyetlen "gondom", hogy amióta összeraktam a gépet, a zsanér melleti kijelzőn, a fedlapon az akku visszajelző LED-je hol gyorsan villog, hol semmi, hol folyamatosan világít. A noti működik hálózatról, benne az akku. Ha kiveszem az akkut, akkor is megy hálózatról. Előfordulhat, hogy rosszul kötöttem vissza az alaplapra a tápkábelt, azért csinálja ezt? Bár csak egyféleképpen lehet rádugni, szóval elvileg hülyebiztos, de inkább megkérdezem, minthogy ismét nekiálljak szétbontani. Ha valakinek lenne valami tippje, azt szívesen fogadom
köszönöm szépen
Szép estét!
Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS érintő i7-1355U RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5431 27% 14" FHD IPS i7-1270P 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Laptop Alkatrészek
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i5-13600HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest