-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdk01
addikt
válasz
rankesz #8135 üzenetére
1. Nem fikáztam nagyon messze állt tőlem, ha ez jött át bocsánat
2. Én is sokat hibázok helyesírásilag, mint sokan mások. Leginkább a vesszőkkel nem vagyok kibékülve, mint az látszik is. Amúgy ha nagyon akartam volna tip-top-ra csinálhattam volna azt a hsz.-em, hogy ne lehessen belekötni aztán meg írok 2nap múlva egy hsz.-t és megkapom ugyan ezt amit most, mert abba meg találtok hibát.Soha senkit nem piszkáltam a helyesírásával a fórumon, de ez a kis kezdőbetűs dolog nem hogy helyesírási hiba, de olvasni is nagyon nehéz, legalábbis számomra. Valószínű ezért is kell nagy kezdőbetűvel kezdeni a mondatokat.
A tiszteletről már nem is beszélve amit a többiek iránt mutat az ember azzal, hogy nem csak úgy oda b@ssza az írásait.avman #8137: Nem kell mindent észre venni, van amivel nem érdemes foglalkozni.Veled pl. már most túl sokat foglalkoztam.
Dr.Akula #8145: Na, most jobb?
....de tényleg nem akarok ezzel a témával foglalkozni, csak megjegyeztem a problémámat, amit kár volt kommentálni.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus rog Zephyrus g14
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 16GB I 240SSD I mDP I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest