Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Grafirka #78790 üzenetére
Igaz nagyon ritkán használom hangszóról, de nekem nem tűnt fel, hogy halk lenne. Lehet, hogy a tied "elfáradt" már?
(#78789) HSM: én általában a jobb oldali USB-be teszem a vezetéknélküli egér+bill vevőjét, mivel azt vettem észre, hogy ha hátra teszem a dokkolóba, sokszor nem érzékeli a billentyű lenyomást vagy egér mozgást.
(#78770) nekem se zavaróan hangos, de szeretem a csendet, és már hozzászoktam
(#78775) thgergo: köszi, ezek elég jó tapasztalatok! Amit én beletennék, az 45W-os 6MB cache-el rendelkezik, s nem is menne konstans 100%-on. Tehát a tapasztalataid alapján képes kezelni, már ha a feltüntetett hőfokok terhelés alattiak
Egyébként diszkrét, és integrált grafikás változatból is van egy hőcsöves, teljesen réz, vagy két hőcsöves, réz/alumínium hűtő is. Egyébként utóbbi is réz lamellákkal rendelkezik, a különbség a ventilátor gyártójában keresendő: előbbi Toshiba, utóbbi Furukawa Integ. Ez a különbség egyébként T400-nál is megfigyelhető: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Béta iOS-t használók topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- EA Sports WRC '23
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- LED világítás a lakásban
- E-roller topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Acer Swift 1 laptop
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14 G4 - Ryzen 7 5825U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S24 FE Blue Stílusos erő, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Használt, karcmentes
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest