Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Declare

őstag

Sziasztok!

Lenne egy meglehetősen aprónak tűnő, de engem annál jobban zavaró (szerintem) hibám. Hátha tud valaki valamit hozzászólni, mert nagyon idegesít az olyan dolog, ami tudom, hogy rendellenes, de lövésem sincs miért. Arról nem is beszélve, hogy nehogy tovább gyűrűzzön.

T530 as laptopom van, amit nagyon sokszor használok akku nélkül csak konnektorról. Ha nincs benne az akku, ki van kapcsolva a gép, de be van dugva a konnektorba, akkor ugye villog az ujjlenyomat olvasónál a led zölden. Eddig ha ilyenkor kihúztam a konnektorból és átvittem egy másik asztalra pl, kb 10-20 másodpercig még szokott villogni a kis led. Ennyi nafta még kering ilyenkor gondolom a rendszerben.
    Tegnap este viszont még az ágyban neteztem, utána lekpacsolva nyitott fedéllel odatettem magam mellé a szekrényre és tök sötétben amikor leállt, pont alulról ráláttam a kamera melletti, felső billentyűzet megvilágító ledre ami ilyen egészen minimálisan de világított és közel hajolva láttam, hogy picit vibrálva teszi mindezt (de ezt úgy képzeljétek el, hogy ilyen egészen minimális kis "izzása" van). Eddig nem volt. Ezen kívül, ha a kihúzom a konnektorból, azonnal abbahagyja és az ujjlenyomat olvasós led is azonnal kikapcsol.

Szóval olyan feelinge van a dolognak, hogy valahol valami zárlat vagy valami bibi van a rendszerben....és ez nagyon idegesít. Lehet, hogy a userek 95% észre sem venné és annak a 90% se foglalkozna vele, de engem ez zavar (a változás) és persze azt se szeretném, ha tovább romlana a helyzet.

Van valakinek bármi ötlete, hozzászólása? A szervíz (garis a gép még) hülyének nézne, ha ezzel beállítanék? :B

Amúgy nem történt semmi külső behatás, nem esett le stb....ja és ugye ez a kis világítása állandóan van, nem csak ha ki van kapcsolva....

Új hozzászólás Aktív témák