Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fekabo

csendes tag

Egyébként én anno érdeklődtem egy nálam hozzáértőbbnek tartott ismerősnél, hogy érdemes-e ilyen kenegetős sűrített levegős megoldással próbálkozni, ő azt mondta, hogy az csak ideig-óráig megoldás, aztán gondoltam, ha már úgyis csere meg alkatrész kell stb., akkor jöhet a szervíz, lenyelem....csak tényleg azt nem értem, hogy nekem teljesen egyértelműnek tűnt, hogy a ventillátor az első számú 'ludas' (+esetleg min. egy kontakthiba), aztán a szervizből meg hívnak, hogy ez alaplapi videovezérlő...attól a ventillátor miért hangos (kerepelő súrlódó hang, én amolyan "zúgást" nem tapasztaltam, sőt amíg működött tulajdonképpen a leghalkabb volt az általam ismertek közül-kivéve talán egy t60-ast), áll meg, fan error hibaüzenet stb...és az alaplapi vid.vezérlő miért függ az a kijelző dőlésétől (képhiba függ tőle egyértelműen)?Esetleg cserélnek nekem egy ventillátort 50e-ért:) pedig általában nem vagyok ilyen "rosszmájú"..
    egyébként magát a gépet 2éve használom(tam), és imádtam...szinte minden gyártótól fordult meg gép a kezemben, de nem cseréltem volna...vszínű a következő is ilyesmi lesz....

Új hozzászólás Aktív témák