Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Yettel topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fekabo
csendes tag
Egyébként én anno érdeklődtem egy nálam hozzáértőbbnek tartott ismerősnél, hogy érdemes-e ilyen kenegetős sűrített levegős megoldással próbálkozni, ő azt mondta, hogy az csak ideig-óráig megoldás, aztán gondoltam, ha már úgyis csere meg alkatrész kell stb., akkor jöhet a szervíz, lenyelem....csak tényleg azt nem értem, hogy nekem teljesen egyértelműnek tűnt, hogy a ventillátor az első számú 'ludas' (+esetleg min. egy kontakthiba), aztán a szervizből meg hívnak, hogy ez alaplapi videovezérlő...attól a ventillátor miért hangos (kerepelő súrlódó hang, én amolyan "zúgást" nem tapasztaltam, sőt amíg működött tulajdonképpen a leghalkabb volt az általam ismertek közül-kivéve talán egy t60-ast), áll meg, fan error hibaüzenet stb...és az alaplapi vid.vezérlő miért függ az a kijelző dőlésétől (képhiba függ tőle egyértelműen)?Esetleg cserélnek nekem egy ventillátort 50e-ért
pedig általában nem vagyok ilyen "rosszmájú"..
egyébként magát a gépet 2éve használom(tam), és imádtam...szinte minden gyártótól fordult meg gép a kezemben, de nem cseréltem volna...vszínű a következő is ilyesmi lesz.... -
fekabo
csendes tag
Sziasztok!
A következőkkel kapcsolatban szeretném kikérni hozzáértők/tapasztaltabbak véleményét:
Van egy T61-es laptopom (sajnos megbízhatatlan forrásból használtan vettem "ennek nem lesz baja" alapon - ilyet soha többet)
1. ventillátora eleinte zörgő hangot hallatott (mintha hozzáérne valamihez, meredekebb dőlésszögben tartva a gépet hangosabb volt, én laikusként ilyesmire gondolok, hogy csapágyas stb.), majd néha komoly súrlódó hangot hallatott, egyszer csak nem indult el, a gép kiírta, hogy "Fan error" (úgy rémlik kattant is egy nagyobbat, tényleg csúnya hangja volt a végére...).
2. ha a monitorom a négy sarkától befelé "rácsosan elfehéredik" (úgy vettem észre, hogy hidegben gyakoribb a jelenség), de mozgatva a kijelzőt - állítva a dőlésen (közben kicsit "ugrál" a kép) teljesen hibátlan kép is elérhető.
Elvittem szervízbe, én ventillátor cserére számítottam+vmi kontakthibára a monitor kapcsán, ezzel szemben elvileg az alaplapi videovezérlőnél állapítottak meg hibát, aminek javítása 50e Ft...
egyszerűen nem értem az összefüggést (persze minden összefügg mindennel...) a fentiek - főleg a ventillátor, aminek a cseréje mindenképp fontos, mert így el sem indul -, és a szerviz által feltárt hiba között...
Van esetleg valakinek ilyen hibák ügyében tapasztalata?Előre is köszi !
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Építő/felújító topik
- sziku69: Szólánc.
- Poco F7 – bajnokesélyes
- OLED monitor topic
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15s Gen2 i7-1185G7 / 16GB / 512GB SSD / T500 / Win11 Pro / EU Bill
- Eladó garancias hp victus rtx 3050ti
- Új 0km es GARANCIÁS asus tuf ryzen 7 7435hs rtx 3050 144hz
- HP Spectre x360 Érintős TERVEZŐ Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
pedig általában nem vagyok ilyen "rosszmájú"..