Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 
			  Mobilarena Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Tim82 félisten Én úgy tudom, ha rendszeresen - 2-3 havonta, persze függ a körülményektől, pl. mennyire poros környezetben van a gép - karbantartod a ventit, akkor nincsen gond. Én pl. meglehetősen poros lakásban lakom (panel, az Üllői út közvetlen közelében  ), itt szükséges is a kéthavi kifújás... ), itt szükséges is a kéthavi kifújás...
- 

evone őstag Pórul jártál, ha garis lenne a geped nem lennel ennyire ideges. Valamilyen szinten orulok hogy neked is ugyanezek a problemak vannak, mert nekem is gázos a gep. A ventit most kezdett el zugni, pedig nemregen lett cserelve ( ~ 1 honapja ) ugy hogy majd megint vihetem szervizbe. Ez a T61 sajnos mar csak ilyen, nem ajanlanam senkinek, viszont meg kell szabaduljak tole, ugyhogy majd szervizbe mindent megprobalok kicsereltetni rajta ujra mielott elkel, termeszetesen a hardverrel nincsen baj. Csak emiatt bizok benne hogy az ujabbak es a tobbi ThinkPad nem ilyen. Mert a kovetkezo gepem is TP lesz az 100%.  Remelem abban nem kell mar csalodnom mert akkor a harmadik gep mar nem az lesz. Remelem abban nem kell mar csalodnom mert akkor a harmadik gep mar nem az lesz.Persze jobb ez mint egy vacak Acer, de lehetne jobb is, mert ez igy nem az amit reklamoznak. 
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 350 G2 i5-5200U
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell 7430 Core i5 1245U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 4K Kijelző Boltból Garanciával Számlával
- Lenovo E14 G4 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 40Gb Ram Gyári Garancia Boltból Számlával
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Keresek BOSE / JABRA / SENNHEISER / Bowers szervizest
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

), itt szükséges is a kéthavi kifújás...
 ), itt szükséges is a kéthavi kifújás...