Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Declare

    őstag

    T530

    (most gyorsan lőttem egy mobilos képet, a háttérben a kupitól tessék eltekinteni :B )

    Mesélek, majd, de még olyan vagyok mint a kisgyerek karácsonykor, nyomkodom, kapcsolgatom, telepítem :)

    i7-3610qm, FHD, 8gb ram a konfig. Viszont egy ssd tényleg nagyon kell bele most úgy érzem, meggyőztetek :))

    Most gyártok recovery dvd t aztán legyepálom róla a nortont.

    Kijelző az brutál szép :Y olyan színei és olyan fényereje van hogy eszméletlen :Y viszont azt néztem AIDA64-el, hogy nem LG panel van benne mint az y580 ban, hanem létezik az, hogy Lenovo a gyártója a kijelzőnek?

    Billentyű világítós, meg benne van a thinklight is. Elsőre érdekes a bill. Nekem a hp m hoz hasonló, de valahogy jobban, gyorsabban tudok vele írni már most is. A T400 hoz képest....hát a fene se tudja. Nekem az a bill túl puha (T400), nagyon gyorsan tudok vele írni, de sok a hozzáütött felesleges karakter. Ennek keményebb a billentyűje és hasonló gyorsan tudok vele írni. Szóval más, de határozottan jó. Picit szokni kell, távolabb vannak a gombok (mint a T400 on)

    A gép baromi masszív (ezen annyira azért nem lepődtem meg :) ) A kijelző holtjátéka 0 azaz 0 :). nagyon jó, hogy ledes visszajelzőt tettek a némítás gombokba (ez pl a t400 on hiányzik nekem).

    Az akkuja még nem igen volt tesztelve, tegnap picit használtam arról, erősen függ az időtartam a proc meghajtásától, 6 óra körül mozgott +-1,5 óra. (AIDA max terhelésen lehúzta azért 2óra alá)

    Annyira nem csendes mint a T400 (mondjuk azért a core2 duo vs i7 nem is egy kategória hőtermelés szempontból), de így, hogy net megy igazából, letöltés, meg pár progi fut alap venti van (ami kapásból halkabb mint a hp nx8220 asom alap venti hangja) és néha egy picit magasabb fokozatra kapcsol, de ez is messze a hp hangja alatt van. Aidaval meghajtva (még csak 5 percet kapott :) ) 85-86 fokra feltornászta magát lassan, és ott kapcsolt egy erősebb venti fokozatra, ami azért már hallható, de valahogy nem zavaró súgás....ezt majd még tesztelem, hogyan mikor mennyire fúj stb... melegedés viszont teljesen 0. A gép jobb oldala kb a kezem melegétől langyosodott fel, amúgy hideg :), a bal oldalon az Ctrl körül langyos, de még meghajtva is :C alja azért valamivel melegebb, de ez még majd tesztelem és beszámolok róla :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák