Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
audi100td
üzenetére
Én sem vagyok tabletes amúgy

Thx az ssd infókat!
Milyen notebookot topicban szenvedtem tegnap...(is
) a t530 as lenovo i7-3610qm vs i5 3210m esetében az i7 kb 2x gyorsabb, 2x több mag, de hogy felesleges nekem ilyet venni, mert úgyse tudom kihasználni.
Amúgy részben meg is győztek (később (1-2év) olcsón beszerezhető ez az i7 és cserélhető ha szükséges), de hogy 4-5 év múlva tök mind1 lesz, hogy i5 vagy i7 mert "ahova az i5 nem lég oda az i7 sem"....na azért ezt a végét továbbra is emésztem...
Sajnos viszont ahogy nézegetem T széria MAGYARORSZÁGON vagy i7 el veszi az ember és akkor kapja az FHD kijelzőt, vagy i5 el és akkor nem max HD+...
én viszont nagyon szeretném az FHD t..... szóval nem tudom....
lenovshop.com on olyan procit pakolok olyan kijelzőhöz meg minden egyébhez amilyet akarok....miért élünk ilyen nyomorult országban??? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Delphi programozás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

) a t530 as lenovo i7-3610qm vs i5 3210m esetében az i7 kb 2x gyorsabb, 2x több mag, de hogy felesleges nekem ilyet venni, mert úgyse tudom kihasználni.
én viszont nagyon szeretném az FHD t..... szóval nem tudom....
lenovshop.com on olyan procit pakolok olyan kijelzőhöz meg minden egyébhez amilyet akarok....miért élünk ilyen nyomorult országban???