- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
azbest #31095 üzenetére
HDtune-nal néztem, ssd guruk szerint a crystal fals értékeket ad, de mindjárt megnézem azzal is. Nekem ennek közelében sincsenek az értékek, a samu pedig szekvenciálisan 500MBps-t tud, ha a sata2 valós határa 280MBps körül van akkor is nagyon csúnya a max 200MBps.
Köszi a driveres tippeket issoldi3r: Az lesz, ezért próbálkoztam be a lenovos megoldással de nem jött be. Anno a PB gépnél is ugyanez a win volt fenn, elsőre jó volt a sebesség, de ránézek van-e újabb driver. Remélem nem az lesz hogy a chipset nem komálja ezt a samut.
9 gigán van a W7 x64, a szükséges kisebb/nagyobb beállításokkal, office + lenovos cuccok, mplayerek, böngésző...maradt egy csomó helyem
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest