- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
válasz
buvartacsko #27957 üzenetére
múltkor pont ezt csinálta velem egy android fan is, egyik barátnőm telefonjára felraktam, egy cm7 modot, a stable ágból. azóta azt csinálja a telefon, hogy töltőre rádugja, és kikapcsol a telefon. vagy szarrá fagy ilyesmik. itt is megvan a linux élmény.
aztán elkezdte nekem magyarázni, hogy én nem valami nightly buildet raktam fel, mert nem létezik hogy stablet rakjak, ( áprilisban jelent meg a mod első stable verziója, én meg nyár végén pakoltam fel a romot ) biztos valami nightly build és azért fikázom azt a kurvajó romot.
aztán addig okoskodott hogy lefotóztam neki az about phone részt, ahol tisztán látszódott hogy stable 7.0, utána valahogy kussolt, és benyögte hogy nem tudta hogy stable ágba is laknak ilyen kétes dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Strix G614JZ Intel Core i9 13980HX/RTX 4080/32GB RAM/4TB SSD eladó remek áron
- MSI KATANA 17" Notebook! i7-13630H / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1 Tb SSD / 20 hónap GARANCIA
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iWatch SE 2 44mm Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest