- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
szerintem csak ips-t vegyél, ezekben én nem tudom megmondani milyen van, de van itt pár t60 guru aki már szagról is megismeri. ránézésre úgy tudod megállapítani, hogy leesik az arcod amint ránézel.
az ati gondolom némileg hangosabb, de volt valami varázslat egy újabb széria méglegcsendesebb bagolyszárnyas hűtőjét beleoperálni.
én személy szerint nem erőltetném a dedikált gpu-t, sehogy se tudod a jelentős plusz fogyasztást eltüntetni (idlében +20-30% nem mindegy), és video acc meg ezek alá még nincs ha jól tudom.
most, hogy lett egy fhd kistévéje gyerkőcnek a t61-en is összetákoltam egy elvileg hűdejó vdpau dolgot. bár nyilván gyorsítja az 1080p-t, vannak fura szaggatások a lejátszáskor, ami nem feltűnő, de nem szép. akkor már inkább hagyom a francba a dedikáltat, ha még ezt se tudja. egyébként hasonló okból nem erőltetem a 4500mhd video accot sem, az is gondolom valami féligmeddig jószág csak.
ja, egyébként nemrég felraktam a 3.2-es kernet ubu 10.04-re, szóval akár az is lehet hogy már benne van a driverben az acc, csak vmi vdpau-s myplayer kéne hozzá... majd megnézem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hollow Knight és Silksong
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad Slim 3 DDR5, Garancia jún 2026
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- LG 55EG9A7V 139 cm / 55 Full HD OLED Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 5th - i7-10G i 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I W11 I CAM I Garancia!
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3324
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest