Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Netfone
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
plus44
üzenetére
én azt mondom egy ssd-vel ezek sebességre is szuper gépek.
nyilván lassabban számol az 1,8 ghz mint a 2,5 ghz, csak az ember szerintem elég ritkán futtat cpu-limites cuccot.
720p hd lejátszás alatt alig van cpu, szóval nem csodálkoznék durva (akár 10 órás) hd lejátszáson se.
ha meg tudsz lenni egy ekkora kijelzőn, akkor szerintem ez a legjobb gép, amit pénzért megvehetsz. kitűnően bővíthető, masszív, mobil, néma, thinkpad.
jaigen, tapipad nincs rajta. anno útáltam a pöcköt de elmegy, szokás után elfogadható. továbbra sem tartom olyan hatékonynak mint a tapit, de nem tartom lényeges problémának a tapi nemlétét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo legion pro ryzen 9
- T14S G1 MAGYAR, i7-10510u érintő kilejző, 16Gb ram, 256Gb NVMe, számla, garancia
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- HP Zbook 15 G6 i7/32GB/500GB M2 SSD/Nvida Quadro
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is!
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S752 - i5-3GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi