Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Novics

    senior tag

    Kérdem a kedves hozzáértő kollégákat, hogy mennyire nevezhető normálisnak, ha "hidegindításkor" a tpfancontrol és az everest is 50-55°C-t ír ki procihőmérsékletnek? 1-2 perc után szépen bekapcsol a venti is és végig pörög, sima böngészés közben is. Néha leáll 1 percre, kettőre, majd újra felpörög.
    Ha kivételesen csendben van a gép - passzív -, akkor pedig valami "ciripelő" hangot lehet hallani. Más is tapasztalta? Ötlet, hogy mi lehet? Elég idegesítő. Ebből a szempontból jobb is ha zajong a venti. :D
    A TPFC a gpu-t - ati x1300 - hozza ki a legmelegebbnek, 65°C-ról nem nagyon akar elmozdulni.
    A kérdés adott. Mit lehet vele kezdeni? Jó lenne, ha sima netezés - esetleg online filmezés - közben nem zúgna, és nem ciripelne. Azon kívül, hogy szedjem szét apró darabokra, pasztázzam újra - bevallom eléggé félek az ilyesmitől - vagy teljes hűtés/venti csere avagy törődjek bele, van más opció? Engem nagyon zavar, hogy csak magában mindenféle extra terhelés nélkül is folyamatosan hűteni kell, különben pikk-pakk megugrik a hőmérséklet. (No persze az más kérdés, hogy mi jelent terhelést a gépnek. A win7 aeroval ennyire sok lehet neki?)

    A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.

Új hozzászólás Aktív témák