Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Első benyomások az "új" T61-el kapcsolatban:
A külseje lenyűgöző. Már értem mi a stabilitás...Szóval nem győztem fogdosni. Itt megvolt az első "leesett az állam". /Igaz a zsanérok szokásos játéka megvan...de hol érdekel az most/
Nem volt feltéve a VGA driver, és eléggé zavaros számokat írt az AIDA és a GPU-Z is. Gondoltam gyorsan tisztába rakom a helyzetet.
Az nvidia support oldala a 280.26-ot dobta mint nyertes választást. /Azért jó, hogy még most is van ehhez a kártyához driver. Anno nagyon haragudtam mikor az ATI kinyírta az X1600 driverének jövőjét...win7 alá úgy kellett készíteni./
Második "leesett az állam" következik. A splash player jelezte, hogy a hardveres gyorsítás elérhető, így este az aktuális NCIS részt már ezen néztük. Ezen kívül dinamikusan változtatja a kis quadro az órajelét attól függően mit csinálok...sőt akár én is megmondhatom, alkalmazás szinten, hogy ki/mit/mennyit használhat. Kellemes meglepetés ez, mert nagyon hozzászoktam az ATI féle PowerPlay-hez és kicsit féltem, hogy mi lesz majd...
Új hozzászólás Aktív témák
- RC modell földön, vízen, levegőben
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen videókártyát?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Gumi és felni topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- HP 65W töltő eladó
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest