Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
cadeyrn
aktív tag
válasz
Wolfskin
üzenetére
@Wolfskin: Erre már nem tudom a választ.
Ellenben lenne kérdésem mindenkitől:
Van egy T400-asom, még jó sokáig garanciális, de kissé leharcolt állapotban, értsd: le nem esett, sérülés nem érte, de a billentyűzet egyre jobban hullámzik, néha nem vesz be billentyűket az én gépelési (finom) stílusommal (majdnem kitiltottam magam egy szerverről emiatt
), a zsanér lötyög, a palmrest jobb oldala, a Thinkpad logo felett meg nyomkodható. (Nem, nem a gumitalp nyomódik, a palmrest a magnéziumnak).Szeretném elvinni szervízbe, hogy hozzák rendbe. Megnéztem az első hozzászólás szervizeit, ebből egy ismerősöm a Deltát ajánlotta. Ha nincs más, akkor elviszem oda, de nekem a világ végén van.
Amik szóba jöhetnének, mert nagyjából a napi munka vonzáskörzetében vannak:
Aloha, Nádor Rendszerház, Rikvest, Smartservice, IBM Magyarország Központi szervízEzek közül érdemes bármelyikbe is vinni, megcsinálják rendesen?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- Jackson elektromos gitár
- Eladó egy pixel 7
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
), a zsanér lötyög, a palmrest jobb oldala, a Thinkpad logo felett meg nyomkodható. (Nem, nem a gumitalp nyomódik, a palmrest a magnéziumnak).