- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
válasz
vicze #120302 üzenetére
hát izé.
előirat: rühellem az almát mint céget. a nyájmentalitást az árazást a marketinget mindent.
office user vagyok. excel onenote mail teams webbased appok.
egy macbook airen élek két éve. NEM szivat nem idegesít nem húz váratlant. asszem 4 hónapja nem indítottam ujra. nem érdekli hány chrome ablak van nyitva. nem érdekli hogy 4 hónapja semmit nem zártam be. erősebb reszponzívabb patogósabb érzésre mint az előtte használt t590 (32gb rammal)
Akkor veszem észre hogy mindent is nyitva hagytam amikor egy sw frissítésnél újraindul. na akkor elvan 2 percet mire mindent bezár.
Mindezt passzív hűtéssel sivítás nélkül. NORMÁLIS kijelzővel.
és egy air pl nem is drágább mint egy t16 vagy t14 kurrens modell.és elnézést mert nem ez a topik én is tudom, de egy kiskeráras t14-el szembeállítva egy air kb olcsóbb vagy ugyanaz és nem tudok olyat mondani amiben jobb a t14. mondom ezt ugye régiós flottamanegerként....
edit: mi a vérben vérzik el egy m2?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Blabok nyakrögzítő M méret
- Asus Rog Ergo gamer szék
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő