- Milyen okostelefont vegyek?
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Hivatalos infók a Nothing Phone (3a)-ról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Persze, túlzás nélkül?
Ne bohóckodjunk már, pontosan tudom, milyen konzumer gépek futottak 10 éve, vagy akár ma is, azért ez klasszissal jobb így is.Igen, túlzás nélkül
Ha pontosan tudod, akkor neked is azt tudom mondani: random helyen találkozunk, terítjük a gépeket, emelgetjük és nézzük meg a csavarodást. Egy bizonyos idő után ha napi szinten laptop teszteket írsz és boltban csűröd kifele a vasakat minden márkából tucatjával, akkor ez úgy kézben marad. És oh boi, ahogyan hasít át az idegeiden a felismerés egy jóféle T14-nél, hogy bakker, ezt mi anno még 120k-s szinten is megszóltuk, az valami brutális.Te terelsz, hogy béna a kasztni tehát rossz a gép. Én azt próbáltam ehhez hozzátenni, hogy ennél talán komplexebben kéne egy üzleti notebook jóságát megítélni.
Igen, ezt hívják terelésnek
Az üzleti notebooknak ugyanis ez az első, egyben egyik legfontosabb ismérve ami megkülönbözteti a konzumer haverjaitól, ezért van a masszív felár is többek között. Olvass csak vissza szépen a topikba, mikor valaki beesett régen és meg kellett magyarázni a usernek, hogy egy csöves kijelzős, szürke, alap hardveres gépért miért kérnek dupla annyit, mint a fullos xyz típusért. Meglepő lesz.Na, erről beszéltem, nem tudsz elvonatkoztatni a saját preferenciáidtól. Neked ultragáz, engem meg prímán kiszolgál évek óta.
Iparági standardokról, alapokról, úgynevezett sarokkövekről, bizonyos lécről van szó, amit te zokszó nélkül versz le és döntesz fel, mert a te saját preferenciádat leküldted a mélybe és neked jó. A fő gond pont ez, hogy jóvanazúgy. Amikor meg már elfogyott a mozgástered és elérted a padlót, akkor jön majd a classic: "hát ez van".
Viszont előre leszögezném, a szokásos unalmas körökhöz se időm, se kedvem, nem fogok ennél jobban belemenni.
Neked nem jó, másnak attól még lehet, hogy jó lesz. Próbáld ezt elfogadni.Ahogyan nekem sincs időm ezekre, kérlek te pedig azt fogadd el, hogy ha kiveszik a csokiból a fele kakaót és holnaptól a Lindt tejbevonómasszát fog gyártani és neked az tökéletes lesz, meg sokan másoknak is, attól még nekem és sokan másoknak meg nem.

Új hozzászólás Aktív témák
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- ASUS ROG Strix SCAR 17 csúcs gamer laptop, i9-12900H, RTX 3080 Ti, 360hz! Szép állapotban,dobozával.
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB/Gari
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! DDR5 Gamer Notebook! Rog Strix G513RC / R7 6800HS / RTX 3050 / 16GB DDR5 / 512 SSD
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Ne bohóckodjunk már, pontosan tudom, milyen konzumer gépek futottak 10 éve, vagy akár ma is, azért ez klasszissal jobb így is.
Ha pontosan tudod, akkor neked is azt tudom mondani: random helyen találkozunk, terítjük a gépeket, emelgetjük és nézzük meg a csavarodást. Egy bizonyos idő után ha napi szinten laptop teszteket írsz és boltban csűröd kifele a vasakat minden márkából tucatjával, akkor ez úgy kézben marad. És oh boi, ahogyan hasít át az idegeiden a felismerés egy jóféle T14-nél, hogy bakker, ezt mi anno még 120k-s szinten is megszóltuk, az valami brutális.
Az üzleti notebooknak ugyanis ez az első, egyben egyik legfontosabb ismérve ami megkülönbözteti a konzumer haverjaitól, ezért van a masszív felár is többek között. Olvass csak vissza szépen a topikba, mikor valaki beesett régen és meg kellett magyarázni a usernek, hogy egy csöves kijelzős, szürke, alap hardveres gépért miért kérnek dupla annyit, mint a fullos xyz típusért. Meglepő lesz.
Neked nem jó, másnak attól még lehet, hogy jó lesz. Próbáld ezt elfogadni.