Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
hát nézd, üzleti notebookról beszélünk, feltételezném, hogy aki ilyet használ az utazik. és ha utazik, akkor használja privátra is, kapcsolat tartásra, film nézésre, szállodában rádugja a tévére és megnéz egy filmet, etc..
de azt is abszurdnak tartom, hogy egy valamit érő vga sincsen benne, ami képes lenne egy egyszerűbb időeltöltő játékot meghajtani.
2010-ben ez egyszerűen hiba.
már a dell is szerel hdmi-t az amúgy vacak e szériára, ami szintén hasonló kategóriás gép.
egyszerűen nem állja már meg a helyét ez a szétválasztás és erre az újabb t-s gépek jó példa. de ezt még tovább kéne vinniük, és szerintem igenis egyes hardver elemekben egyszerűen levannak maradva. kijelzőben is.
az pedig vicc, hogy a lenovo oldalán az x gépeknél az a 100-as fos is ott szerepel..
nekem is mai napig a thinkpad az etalon, de hagy legyek már kritikus pont azzal szemben amit a legjobban szeretek és úgy gondolom, hogy amit mondok az nem megalapozatlan és az meg nem igaz, hogy csak én utazok rendszeresen és csak nekem okoz gondot, ráadásul filléres alkatrészekről beszélünk, emiatt meg pláne bosszantó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kuponkunyeráló
- Gumi és felni topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3331
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Hajlítható stílus, pörgős teljesítmény - 512GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest