Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tim82

félisten

válasz vicze #106165 üzenetére

Még egyszer, tényleg türelmesen, mint a hülyegyerekeknek, újra leírom: végig arról beszélek - igen, az elejétől kezdve -, hogy ez szerintem hiba a részükről. Van egy SSD fogadására képes-alkalmas foglalat (függetlenül attól, hogy tettek-e bele "OS drive"-ot gyárilag), amit megoldhattak volna úgy is, hogy a 2242 méretű WWAN kártya mellett minden nagyobb méretű M.2 SSD-t is fogadhatott volna.

A példát, ahol meg is oldották, magad hoztad. Engem meg mélységesen nem érdekel, hogy milyen marketing stb. szempontok alapján hoztak nem jó döntést, hiába magyarázod, hiába értelmezed félre állandóan, amit írok a szelektív kiragadásokkal. Nem kell mindenáron elvakultan védelmezni a szar gyártói döntéseket, még bevallottan Thinkpad-fanboy létemre se teszem ezt.

Ha ez nem megy át, tényleg nincsen már mit magyaráznom: van, ami reménytelen, ugye.

*
    A Smart Response Technology-hoz meg nem kellett kötelezően M.2 SSD-nek lennie a cache-nek használt SSD-nek - nyilván ezért nem erre gondoltam, amikor említetted. Még PH!-s tudástár cikk is van róla: [link]

Új hozzászólás Aktív témák