Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz Frawly #101767 üzenetére

"De magába a TP-vonalba ezt kárt volt beleerőltetni, aki TP-et vesz, masszív workstation gépnek szokta venn"
    Pont ezaz... A legtöbb munkaállomásnak azért nincs szüksége rá, hogy egy kisebb meteor becsapódást is túléljen a gép... :DDD Átlagos hurcolászást megfelelő tokban meg vígan bírnak ezek a modern Thinkpadek is. És a szokásos WS feature-ok is megvannak, mint a jó billentyűzet (tudom, ezzel nem mindenki ért egyet), halk, hatékony hűtés, dokkolhatóság, pöcökegér, és igen, szerintem kellően masszívak is. :K Egy consumer gép kézbevételekor én a legtöbbször sikítani tudnék, hogy még meg se fogtam de már nyöszörög a tejfölöspohár műanyag, hát ilyen egy Thinkpadon azért nincs... Szóval én ezzel nem látok problémát. Teljesen jók arra a felhasználásra, amire százával veszik a cégek.

(#101770) Tikakukac: Amúgy nem feltétlenül butaság, hogy újítanak is... Pl. én örülök, hogy volt ez a vékony, könnyű típus a 460-asok közül.

(#101771) TunerJoe: Köszönöm, teljesen jó észrevétel, nem is terveztem használni benne a gépet, pont ezért. :R Nekem csak arra kell a tok, hogy megvédje amíg szállítom, elsősorban a hátizsákomban.

Új hozzászólás Aktív témák