-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Frawly
üzenetére
"De magába a TP-vonalba ezt kárt volt beleerőltetni, aki TP-et vesz, masszív workstation gépnek szokta venn"
Pont ezaz... A legtöbb munkaállomásnak azért nincs szüksége rá, hogy egy kisebb meteor becsapódást is túléljen a gép...
Átlagos hurcolászást megfelelő tokban meg vígan bírnak ezek a modern Thinkpadek is. És a szokásos WS feature-ok is megvannak, mint a jó billentyűzet (tudom, ezzel nem mindenki ért egyet), halk, hatékony hűtés, dokkolhatóság, pöcökegér, és igen, szerintem kellően masszívak is.
Egy consumer gép kézbevételekor én a legtöbbször sikítani tudnék, hogy még meg se fogtam de már nyöszörög a tejfölöspohár műanyag, hát ilyen egy Thinkpadon azért nincs... Szóval én ezzel nem látok problémát. Teljesen jók arra a felhasználásra, amire százával veszik a cégek.(#101770) Tikakukac: Amúgy nem feltétlenül butaság, hogy újítanak is... Pl. én örülök, hogy volt ez a vékony, könnyű típus a 460-asok közül.
(#101771) TunerJoe: Köszönöm, teljesen jó észrevétel, nem is terveztem használni benne a gépet, pont ezért.
Nekem csak arra kell a tok, hogy megvédje amíg szállítom, elsősorban a hátizsákomban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P15S - 15.6" - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 512Gb - Quadro P520
- Lenovo Thinkpad W540 15.6" Wokrstation - I7 4700MQ 2.40GHZ 8Gb - 256Gb ssd - Quadro K2100M
- Hp Zbook 17 G6 Munkaállomás - 17" I7 9850H 2.60 GHZ -32Gb ram - Quadro RTX4000 Vga
- Lenovo Thinkpad P53 15,6" - I7 9850H 16Gb - 256Gb ssd -Quadro T1000
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Átlagos hurcolászást megfelelő tokban meg vígan bírnak ezek a modern Thinkpadek is. És a szokásos WS feature-ok is megvannak, mint a jó billentyűzet (tudom, ezzel nem mindenki ért egyet), halk, hatékony hűtés, dokkolhatóság, pöcökegér, és igen, szerintem kellően masszívak is.
Egy consumer gép kézbevételekor én a legtöbbször sikítani tudnék, hogy még meg se fogtam de már nyöszörög a tejfölöspohár műanyag, hát ilyen egy Thinkpadon azért nincs... Szóval én ezzel nem látok problémát. Teljesen jók arra a felhasználásra, amire százával veszik a cégek.
Nekem csak arra kell a tok, hogy megvédje amíg szállítom, elsősorban a hátizsákomban.