- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
beach head
senior tag
egy gyors kérdés: hogy a túróba nem talál 10 percen keresztül gps jelet kültéren az óra?
Assisted gps csak mi fittel működik? mert mi bandageval hiába van belőve a gps úgy se talál jelet... nem bír ok így egy sétát felvenni az órával... -
beach head
senior tag
köszi a válaszokat, csak kicsit logikatlan a működése... bandage-al pl nem hajlandó parosulni, meg ugy se ha beirom a mac cimet... elobb Zepp alkalmazassal (korabbi amazfit app) kell csatolnom es utana mar mukodik zepp nelkul us a mi bandage-al. csak az sajnos nem tud frissittest telepiteni ra... az 1.1.7.02 verziot meg tovabbra sem dobta fel..... ejszaka ha a karomon hagyom eleg random be be kapcsol a szamlap.... [link] ezt toltottem le, eleg letisztult atlathato, nagy szamokkal, a zold keretes orahoz meg passzol is szinben
-
beach head
senior tag
egyebkent valami eszmeletlen keserves ez a zepp- mi bandage app valtas. bandage pl magatol nem tudja csatlakoztatni az irat, ahhoz a zeppet kell hasznalnom ,meg factory resetelni az orat, majd atallitani csak mi bandage-ra. Az viszont nem felejti el a korabbi mac cimet... tiszta katyvasz
-
beach head
senior tag
válasz
Viktor0610 #13746 üzenetére
elvileg ez is sima bip (global). de a zepp es a mi fit alkalmazas se talal frisebb fw-t. model a1608
-
beach head
senior tag
sziasztok, nalatok mi az ira firmware verzioja? 1.1.6.34 nalam de 1.1.6.48at olvasom a neten... a zepp alkalmazas nem talal frissebbet nekem... Nalatok?
esetleg tud valaki magyar nyelvu normalis watchfacet linkelni amin lazszik az idojaras, datum, es a nap neve is? es nem merem a szamlap... -
beach head
senior tag
hat eleg kaotikus most ez az ertesites megjelenites.... valaki esetleg tud egy tomor rovid leirast hogy hogy jelenitse meg az ekezetes uzeneteket, smileykat?
-
beach head
senior tag
válasz
Obyboy #13736 üzenetére
Csak simán bip.... ahogy nézegettem van leírás, bőség zavara. Most a zeppel felfrissítette az óra fw-et, az remélem nem baj. Egyébként tudok angolul az nem gond, csak gondoltam ha van rá mód miért ne... pár ékezetet így is megjelenít a mi bandage-al de van amelyiket csak ékezet nélkül. Bár még mindig jobb mint a krixkraxok. Gps utvonalat hol tudom megnézni vagy elindítani a rögzítést? Amit hiányolok hogy az órán nem tudok ébresztőt állítani csak telefonon enged időpontokat beírni.
-
beach head
senior tag
Sziasztok, megjött az óra végre. Valaki tudna segíteni, mit érdemes letölteni, frissíteni stb h magyarul írja ki a dolgokat?
-
beach head
senior tag
Nos rendeltem egyet akcióban 12000ftért aliról, remélem okés lesz.
-
beach head
senior tag
válasz
Arageus #13656 üzenetére
Hát igazból mindegy, hogy kerek, vagy szögletes... Bár a kerek haylou nekem kicsit olyan feminím, egy stratos vagy egy gtr sokkal férfiasabb (meg drágább is nyílván)
Xiaomi Haylou LS02 Smart Watch 2 youtubos tesztjén többen panaszolják, hogy a telefonos app nem sokat ér. Élben sajnos nem volt lehetőségem még látni, kipróbálni őket... Az meg már más tészta, hogy aki ezekről hajlandó tesztet csinálni, vehetné a fáradtságot már és odabökhetné, hogy kezeli -e az ékezetes karakterkészletet értesítéseknél az óra vagy sem, de hát ez már meghaladja a gondolkodást, pedig alap infonak kellene lennie.
Egyébként ami fontos lenne, hogy teló nélkül is tudjak ébresztést állítani rajt.
-
beach head
senior tag
válasz
slippy #13654 üzenetére
Én is inkább az óra forma, nagyobb kijelző miatt választanám. Esetleg nfc, gps plussz pont. De igazából óra/ ébresztő/ értesítés funkciók miatt kellene leginkább egy olyan okos óra ami tudja a magyar karaktereket, és nem túl drága. Nemtudom ilyen szempontból ezen kívűl van -e ajánlottabb eszköz. (bár ahogy olvasom az ékezetes karakterekért ennél meg kell dolgozni)
-
beach head
senior tag
Sziasztok! Létezik a bip-nél olcsóbb megoldás arra ,ha leginkább csak értesítésekre, ébresztésre kellene az óra? Ja és persze tudja a magyar ékezeteket?
-
beach head
senior tag
Sziasztok! Alap dolgokra kellene egy okosóra. Értesítések, hívás kijelzés, rezgő jelzések, ébresztések, óra dátum időjárás, magyar menü.... tehát a fitnesz funkciók másodlagosak, nem számítanak, esetleg a gps hasznos lenne.
Mennyire ajánlott a bip mondjuk mint a cor, cor 2, mi band 3, honor band 4, mi band hey?
Megköszönném ha segítenétek a döntésben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest