- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
beach head #13915 üzenetére
Agps csak a gyári appokkal megy. Mi fit, amazfit. Anélkül tényleg mindig hidegindítás van, és az lehet 10-12 perc. Azzal meg akár szó szerint 3-4 másodperc is tud lenni.
Én Amazfit TCX export modot használok, mindent tud ami nekem kell. -
Kbali
nagyúr
válasz
Az órára le is töltődik az a-gps adatbázis? Merthogy nem a telefonról veszi a gps jelet. Ún. hidegindítás, amikor minden segédadat nélkül kell elindulnia, biza tarthat eddig.
-
Fall-N
veterán
válasz
Légkörtől is függ. Nekem van egy Bryton Rider 15-ösöm, ami szintén GPS+GNS, de ha felhős az ég akkor nehezebben talál jelet. Ahol én lakom a belvárosban ott amúgy is alrébb kell mennem, mert az utcámban valami zavarja a jelet és nem talál műholdat. Egy 100 m-es körben több perc mire csatlakozik. Viszont a szomszédos utcákban rögtön fogja a jelet. A Bip ugyanezt produkálja hajszál pontosan, így tudom, hogy nem az eszközökkel van baj. Telefonnal ilyen gond nincs.
-
Arageus
tag
válasz
beach head #13752 üzenetére
Nekem a párosítás így történt:
Mifit: órát > unpair
Mifit uninstallMibandage megnyit: jobb fent Zöld kereső-nagyítós ikon, és ott már látta a BIP et mint bluetooth-os eszköz, és innen rábökve már ment a párosítás gond nélkül.
Csak úgy kiváncsisából. Van bármi érdemi 1.1.7.02 ben?
Ha az óra működik pöpecül, van-e bármi értelme ennyire eröltetni egy fw updatet? Tekintve h sokszor úgy kiadnak fw hogy kevésbé van tesztelve vagy hasonló és végeredményben többet ront egy frissítés mint amennyit megold.
Funkciókat nemhiszem h valaha fognak már fw-vel hozzáadni (pedig lenne pár ami simán kivitelezhető lenne, látva az orosz custom fw-t és h az miket tud)Én úgy vagyok vele h maradok inkább egy régebbi de stabil fw-nél mint csak azért frissíteni újra "mert van", de ez csak egyéni vélemény.
Mifit egyedüli előnye jelenleg (Zepp-et nem ismerem) hogy egyedül saját appjával hajlandó A-GPS adatokat frissíteni, de ha valaki nem használja ki a GPS részt, akkor kb el is engedhető nyugodt szívvel.Tudtommal Mibandage is tud fw-t órára frissíteni, persze akkor ha fw le van töltve manuálisan, magától frisset nemfog beszerezni.
-
Jabby
őstag
válasz
beach head #13745 üzenetére
Én már Bip-en, s most S-en is Upo -nak ezt a számlapját használtam/használom. Kedvencem.
-
amtibacsi
aktív tag
válasz
-
Arageus
tag
válasz
beach head #13748 üzenetére
Nekem az átállás mifit röl mibandage, kb 2 perc volt. Mifitböl megszüntettem a párosítást, majd mibandage ben hozzá adtam. Nem rémlik semmi féle gubanc. Zeppet sose használtam, arrol nincs tapasztalatom bip el milyen
-
válasz
Sima Bip (azt nem írtad, neked melyik van): 1.1.7.02
-
Obyboy
addikt
válasz
beach head #13735 üzenetére
Ha jól tudom az óra (Bip S) nyelvét nem lehet magyarítani.
Azt a pár angol szót (a mellettük lévő beszédes ikonoknak köszönhetően) könnyen meg lehet tanulni ami a menüben van. -
Fall-N
veterán
válasz
beach head #13655 üzenetére
Én ezért vettem Mi Band 4-et. Ezekre tökéletes és nem baj a forma, mert kényelmesebb a mérete. Másik alternatíva a Honor Band 4 vagy 5. Mindkettő kezeli az ékezeteket, nézd meg a teszteket itt az oldalon. Harmadik alternatíva a Samsung Fit 2, arról is van teszt.
Én a Haylou órákat nem ajánlom, mert több teszt szerint nem a legjobbak. Főleg szoftveres téren buknak el. Bár már van a Mi Bandage készítője által csinált programo (Hello Haylou), hasonló mint a Mi Bandage.
-
vilmaboy
őstag
válasz
beach head #13651 üzenetére
Nekem ebből lett elegem hogy hol az értesítést nem jött meg hol nem rezgett... Bandage önállóan telepítve És működik minden... Zeppet sem raktam fel mellé hogy ne zavarjon össze senki senkit. Notify is fent volt, sima Bip pen az használtan évekig, de valahogy azt sem akarta rendesen vezérelni az órát Zepp mellett. Bandage-al tuti.
-
slippy
tag
válasz
beach head #13657 üzenetére
Ha tudna rezegni, én Amazfit Neo-t vettem volna, de így hogy csak csipog, kiesett a pixisből, pedig nagyon "mászthev" a forma miatt :)
Szerintem a Haylou nem rossz, de az árával máris Bip-nél jársz, tehát vagy egy "klón" jöhet szóba, aminek a támogatottsága kérdőjeles, vagy MiBand 4, esetleg 5. NFC itthon úgy olvastam, hogy nem kihasználható, a saját GPS mondjuk jó dolog :)
-
Arageus
tag
válasz
beach head #13655 üzenetére
Xiaomi Haylou LS05 Solar - kerek
Xiaomi Haylou LS02 Smart Watch 2 - szögletes mint a bip.
10-15k körül mozognak, de utánna kell nézni az éklezetes karaktereket hogy kezelik, mert azt nem tudom pontosan. De némi kutatást mindenképp megér ha óraforma felé hajlasz.
Óralapokból nemtudom ezeknek lehet-e egyénit rárakni vagy csak gyáriakat, ez megint utánna olvasós dolog, de ezeken kívül ugye csak a miband vonal marad .D -
slippy
tag
válasz
beach head #13651 üzenetére
MiBand.
Asszonynak MiBand4 van, és szereti.
Ékezet van, mindenről értesít.
Nekem az óraforma miatt "jutott" a Bip :) -
BalanceR
addikt
válasz
beach head #8539 üzenetére
Egy napja használom a Bipet (de okosórákat 8éve)
Szeirintem ilyen célra teljesen jó a Bip.
A cor mellett csak a vízállósága szól, viszont üzemidőben, kinézetben szerintem a Bip a jobb választás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest