Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
markussandor
senior tag
válasz
markussandor #14305 üzenetére
Miután megírtam a posztot, már nem foglalkoztam a telefonnal, elmentem ebédelni. Kaptam egy sms-t, még nem jelezte, viszont pár perce ismét kaptam egy sms-t, ez már bejelzett az órán is! Egyelőre semmi más app jelzése nem megy át, csak az sms, ez is haladás :-)
-
markussandor
senior tag
válasz
Viktor0610 #14304 üzenetére
természetesen nem kapcsoltam be a DND-t (vagyis autón van, csak alvás közben kapcsolja ki), ezt már pár éve megszívtam :-)
@rita7107
Zepp Life-ot használok -
markussandor
senior tag
válasz
Viktor0610 #14301 üzenetére
Letöröltem, újra feltettem, minden engedélyt megadtam neki, amit csak kért (autostart, background, akku kímélés ki, lock), engedélyeztem, hogy a zepp life hozzáférjen az értesítésekhez, megadtam a kívánt appokat (amiket látni szeretnék), de továbbra is néma.
-
markussandor
senior tag
Sziasztok, Amazfit Bip órám van, viszont mióta új mobilra költöztem (android 12), azóta nem kapok értesítéseket.
Ez valami android korlátozás, vagy csak eldugták az engedélyezését?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Razer Kishi mobile controller
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Töltők, kábelek, power bankok, átalakítók - Domshop - Prémium kiegészítők Apple termékekhez
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest