- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
Nekem két hete van meg de szerintem egyszer sem szakadt meg a kapcsolat. Azt hogy veszed észre, illetve mit kell tenni olyankor ha megszakad a kapcsolat?
(#4169) mrrr74: Én a gyári szíjjal használom és szerintem ugyanannyira kényelmes, mint a mi band 2 szíja. Hozzá kell tenni, hogy én este leveszem a karomról, nem zuhizok benne és alváskor sincs rajtam (álmomban átmegyek Kung-Fu mesterbe és csapkodok jobbra-balra: a mi band 2 egyik szíját is így tettem tönkre).
-
Upo
addikt
Ha jól van beállítva, akkor folyamatosan megy a háttérben a mi fit, tehát nem kell elindulnia. Ha le van tiltogatva, bezárogatva, akkor mindig próbálkozik hogy a háttérben fusson, ilyenkor csak úgy zabálja az akkut.
Nem is hallottam még hogy ilyen történt volna bárkinél. Nem lett valami beállítva a telefon beállításokban vagy valami más app-ban aminek köze lehet a bluetooth-hoz?
A mi fit-ben ilyen beállítás biztos nincs, tehát valami ezen kívüli dolog csinálhatja. De azt rajtad kívül senki sem tudja hogy a telefonod rendszere hogy van beállítva, valamint hogy milyen alkalmazások milyen beállításokkal vannak rajta.
Próbálj visszaemlékezni hogy mi változott azóta, amikor még nem csinálta.
Esetleg ha már nagyon szét van túrva a telefon rendszere, akkor gyári beállítások visszaállítása (repül minden program és adat), üres telóra csak a mi fit telepítése, és próba. Így biztos jó lesz. -
szpali
addikt
-
Gloob
addikt
Szerintem jó! Egy Lenovo HW01-et váltottam le vele. Moddolt Mi Fit-el, és a MiBandage-val használom. Az akku ideje azért nincs olyan, mint hirdetik. Nekem egy hetet bírt eddig, igaz 3 töltésen van túl. Az ékezetes betűk özül va amit nem tud, de a Bandage megoldja. Amiket nem tud, azokat lecseréli ékezet nélkülire. Sokkal jobb úgy.
-
gyemipapa
senior tag
...gondolom kizárólag karóraként használta, se alvásfigyelés, se pulzus, se értesítések, se sport.... másként egyszerűen lehetetlen... úgy meg nem sok értelme, akkor elég egy egyszerű olcsó karóra.
Nekem éjjel-nappal a kezemen, bekapcsolva, alvásfigyelést használok, meg az értesítések jönnek rá, napi kb. 10 (a rezgés meríti), világítás automatikuson, közepes fényerőn, pulzust nem mérek, semmi sport, tehát a GPS nem megy soha, így 1 hónap alatt lemegy 15-20%-ra.(Persze lehet, ha kikapcsolva a fiókban tartanám, nekem talán egy évig is bírná)
-
sergibrian
csendes tag
Köszi, az angolra állítás működik, de ezek szerint valami kompromisszum mindenképpen kell. Notify-t ismerem, de írtam, hogy maradnék a gyári appnál, a 3rd party alkalmazásokkal mindig van valami gubanc. Ha esetleg van megfejtés a magyar nyelv mellett is, akkor ne tartsátok magatokban!
THX
-
Upo
addikt
Hát orvos és orvos közt is van különbség...
Leveszem, lerakom az asztalra, elindítok egy futást, és olyan gyönyörűen méri az asztal pulzusát hogy öröm nézni. Először még egész jól bírja, de utána elég jól felmegy az asztal pulzusa. Levegőben lógatva is ezt csinálja, ezek szerint a levegő se bírja túl jól a strapát. Orvoshoz kéne küldeni őket. -
Upo
addikt
És az x millió isheep-ből hány fogja ezt megcsinálni egy 50 dolcsis óra miatt? És mennyire fog motiválni ez olyan fejlesztőt aki majd jailbreak-re való szoftvert ír hozzá? Androidon out of the box működik a dolog.
Ja, és nagyon nem olyan mint a droid, legalábbis az én véleményem szerint idegesítően béna és tipikusan egységsugarú átlagamerikainak való. Javítások okán találkozom ieszközökkel, még szerencse hogy nem saját tulajdonok, mert akkor már rég falhoz csaptam volna, mintha összekötözött kézzel-lábbal kellene Steve Caballero szintű trükköket csinálni, engem rettentően idegesít a primitívsége, nagyon nem az én ízlésem.
-
nyzoli72
csendes tag
fene se tudja, én beállítottam azokra a programokra amiket használok és akarom, hogy jelezzen. persze ha nem fér ki egy képernyőre akkor több képernyőn adja be, de elejétől a végéig ott van, akármelyik programtól is jön. Szóval passz, de az nem tetszett hogy leviccezted, mikor talán nálad volt gond, másnál nem hallottam, nálam is hiba nélkül megy. Csak ennyi.
-
nyzoli72
csendes tag
miért vicc? én használtam a notify-t is és most a bandage-ot is mindkettőt megvettem és semmi bajom nem volt velük. az időjárási hőfok el-eltűnését valószínű a mifitben lévő központi szolgáltató kimaradása okozza, nem tudom melyik az, sok programnál lehet változtatni itt nem láttam erre módot. Szóval ne kenjük a bandage-ra. Nálam minden tökéletesen működik, üzeneteket megkapom mindent mér, amire szükségem van, szóval tökéletes.
-
bl4ze
veterán
Mi Fit-ben kikapcsoltam.
Telefon GPS "takarékos" beállításon van, a Notify írja is, hogy nem tud poziciót találni.
"Energiatakarékos" GPS módban is kéne látni a helyzetet wifi+mobil adat alapján, más app is meg tudja.
Lehet ez (is) a baja....
Most sem látszik az aktuális hőmérséklet, nagyon gáz. -
bl4ze
veterán
Feltettem a Notify-t. Jött értesítés (email) de a szöveget látom csak 990 Forintért hajlandó kiírni. (PRO)
Azonban sajnos Notify-t használva is eltűnik az aktuális hőmérséklet - 10 watchface-t próbáltam, nem watchface gond, ezt többen a FB csoportban is megerősítették.
Volt aki azt mondta a Nofify jól kezeli a weather-t, azaz látod folyamatosan (!) az aktuális hőfokot, nem tűnik el.Aki Notify & Fitness-es, milyen beállításokkal használja, működik ez jól Android alatt ?
Nálam többet NEM látszik az aktuális hőmérséklet, mint látszik - legtöbbször el van tűnveMi Fit+Notify beállítás érdekelne időjárásra, hogy akinek full jó - hogyan használja.
Remélem nem kell PRO fizetős a Weather-hez.... -
RAMbo_3
csendes tag
főnyeremény, az biztos!
ez van nekem most rajta:
https://www.youtube.com/watch?v=togRVuRwINw
(link a videó alatt.)
és ezt rendeltem most: https://www.gearbest.com/smart-watch-accessories/pp_1465384.html -
bl4ze
veterán
-
royslade
tag
Javítanám magam mert úgy emlékeztem, hogy láttam már 0.1.1.15-ös firmware-t is...
Mi Fit 3.3.4.1 Ez egy korábbi verzió és ebben 15-ös a vége. -
bl4ze
veterán
Felraktam a Mi Bandage-t , megvettem kifizettem a 627 Forintot érte (2 EUR gondolom), erre az értesítések rész nem igazán akar működni, vagy én vagyok béna, de minden feltett app csak egy ikont akar használni, ha egyet beállítok, mindennek azt akarja tenni.
Ékezet nincsen nálam, watchface csere volt, arra jó a Mi Bandage, de az értesítéseket nem tudtam még rendesen megcsinálni
Mi Band 2-őn minden apphoz tudtam külön ikont rendelni, itt ha a "+" adok hozzá egyéni értesítést, akkor mindenhez azt az ikont teszi, bármit is állítok be -
Upo
addikt
Fogalmam nincs mit árulnak az aprón, de 400-ért ad 2 db fóliát? A gearbestes linken legörgetsz akkor az értékelések közt vannak képek, kis négyzetes barna papírtokban vannak a fóliák, nekem is olyan jött mindkét alkalommal amikor rendeltem. Körben kb. 1 millivel kisebb mint a kijelző, de a görbületen lemegy. A 3D az egy univerzális varázsszó, vevőcsalogató, semmit nem jelent, nem kell felülni minden idióta kínai trükknek.
Szerk: rákerestem az aprón, olyan a papírtokja mint az enyémnek, csak a gearbestesben 2db fólia van, az aprós ha jól nézem 1 db.
-
Upo
addikt
-
Upo
addikt
3.2.7 alatt teljesen jó az időjárás. Ha nem rakja ki, akkor egy mi fit megnyitás és szinkronizálás után már ott is van. Ha sokáig nem látja a telót akkor ez van, tegnap este én is ezt vettem észre, de mifit-et elindítva letöltötte az adatokat és megjelent az időjárás és hőmérséklet. Most havazás - 0 fokot mutat, most jöttem az autótól, havas lett a teteje és 1 fokot mutat a hőmérője, még jót is mutat.
-
kerlas
tag
Nem akarok kötekedni, de pusihusi-nak simán lehet igaza, mégpedig azért, mert a magyar verzió a 3.3.0.2-es béta Mi Fit-re lett ráültetve, míg az angol jó eséllyel a 3.2.9-en volt, és simán előfordulhat, hogy a fejlesztők optimalizálták egy kicsit a bluetooth kapcsolatot. Annó még a HTC Desire-men cserélgettem a RIL modult, volt hogy radikálisan változott a térerő, és nem csak a kijelzés, hanem olyan helyen is talált nagyobb sebességű hálózatot, ahol egy kirábbi RIL modullal hálózat sem volt neki. Feltételezem, hogy kód optimalizálással, ugyanez bluetooth kapcsolat esetén is megvalósítható, tehát a kolléga nem feltétlen beszél hülyeséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Automata kávégépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest