- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
bl4ze
veterán
válasz
RAMbo_3 #2274 üzenetére
Whoa
Én ezt [link] rendeltem 2 napja.
Remélem nem ez, mert ez tényleg elég ótvar. Melyik a másik amit rendeltél ?
MÁS : az aktuális hőmérséklet mutatása továbbra is inkább nincsen, mint van.
Többen is panaszkodnak a FB csoportban. Van ami azt mondja úgy működik 100%-ra, ha a Mi Fit-et törlöd és Notify-t használsz csak, úgy folyamatosan jó és kint van az aktuális hőmérséklet is.Nálam is folyamatosan eltűnik, többen panaszkodnak erre Mi Fit használók....
-
kicsizee
aktív tag
válasz
RAMbo_3 #1850 üzenetére
emlékeim szerint A-GPS-t frissít, azaz felteszi a telefonra a GPS műhodlak várható pozícióját, így a GPS bekapcsolásakor gyorsabban találja meg a GPS jelet, gyorsabban pozicionál. Én nem figyeltem milyen gyakorisággal szokta csinálni. Gondolom az attól is függ hogy milyen gyakran használod a GPS funkcióját az órának, milyen gyakran szükséges neki újra adatokat kérnie a pozíciókról. Értelem szerűen ( én értelmezésem szerint) ha gyakrabban használod, jobban nyomon tudja követni a műholdak állását, így kevesebbszer kell neki lekérnie az a-gps adatokat. De ha csak a-gps-t frissít nem firmwaret, baj abból nem lehet, olyan mint a szentelt víz, se nem árt, se nem használ (kivéve az Odaátban)
üdv -
szpali
addikt
válasz
RAMbo_3 #1777 üzenetére
Még nem teszteltem, mert nem érkezett meg a Bip
(ma nyögte be a Gearbest, hogy a feb15-ei rendelésemet azért nem küldték még el, mert nincs készleten. Márc21-25 között postáznák. Persze nem maguktól... Nyitnom kellett egy ticketet az ügyben... Csak tudnám, hogy mi a bánatos ...-ért árulják "in stock" termékként listázva, ha nem tudják kielégíteni a megrendeléseket)
-
szpali
addikt
válasz
RAMbo_3 #1772 üzenetére
Nemrég (talán egy hete hete) volt kérdésem.
Olyan alkalmazást kell feltenni, ami képes egyidejűleg több MiFit futtatására is.
Ezt linkelték. -
Upo
addikt
válasz
RAMbo_3 #1758 üzenetére
Keress rá a kvantálásra, és a kvantálási hiba csökkentésére (dithering-re). különböző színű pontok egymás mellé helyezésével lehet színeket előállítani. Persze ha elég közelről nézed, akkor látszanak az alapszínek amiből elő lett állítva.
Nézd meg pl. a #1736-ban, az a narancs szerű szín pirosból és sárgából van előállítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest