Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
ka64
tag
Bluetooth ki- bekapcsolással valóban frissült. Köszönöm mindenkinek.
ka64 -
snooze
veterán
lassan,talán jövöre lesz a nagy káosz,hogy átvált,amikor nem kellene,de szerintem ezt ki fogják venni,hogy csak majd kézzel váltsa át,akinek kell..
ugyanis tavasszal lesz a nagy váladztás,aztán marad mindenkinél ugy,ahogy elfogadta..
lesz itt nagy egyezkedés az országok között.. -
-
ka64
tag
Sziasztok!
Időt hogy lehet beállítani az órán? A helyzet az, hogy még mindig a nyári időszámítás szerinti idót mutatja. Magán az órán nem tálalok idő beállítási lehetőséget.
A telefon a jó időt mutatja. Az alkalmazásokban (Amazfit és Mi bandage) szintén nem találok olyan opciót, ahol az óra által mutatott időt lehetne állítani.)
Köszönöm:
ka64 -
Obyboy
addikt
Nekem csak S tapasztalataim vannak:
3: 100->20%: kb 20nap (napközben folyamatos Bluetooth kapcsolat kb 30 értesítéssel, pulzus mérés 30 percenként + napi 1 óra séta vagy 30 perc futópad mérés)
5: amazfit watchface appban összesen közel 40ezer zepp-ben kb 40, konvertálást nem tudom. -
bl4ze
veterán
Urak, rég nem jártam erre és tudnék jó áron venni egy használt BIP S-t, a mostani Lite-om meg menne feleséghez
Kérdéseim vásárlás előtt :1) az eladónak kell törölnie, leválasztania az órát MiFit-ből eladás előtt?
2) Mi Bandage-ot használok : teljesen támogatott a Bip S is mint a Bip Lite ?
3) Mennyit bír a Bip S akku-ja?
4) Aki váltott Bip Lite-ról : megérte, szereti ? Miben jobb a Bip S, ha jobb ?
5) WF mennyi van rá? Bip Lite WF konvertálás már létezik, megoldott ?Köszönöm !
-
rozsi71
tag
Sziasztok!
Bip-em két napja nem méri az alvást. A pulzust méri, de alvás adat nem jelenik meg. Notify-t használom, a legújabb verziót. Nem állítottam semmit, idáig rendben volt. Az fw a 48-as, de az sem változott.
Szerintetek ez lehet óra hiba? -
sutiand
tag
Mifit frissült, de még mindig magyar/angol a kezelő felület!
-
slippy
tag
Lehet, bár nem valószínű.
Nekem Android 9.0 van fent (bár abból is a "kínai", mert egy Cubot Quest-et nyúzok), viszont a céges iPhone sem frissített, pedig azon már a legújabb iOS van (14 vagy a búbánat tudja már hányas :) )
Szóval passz.
Most pl. nincs hülye kérdőjeles ikon, viszont az ékezeteseket kicseréli simára.
Vagyis 2 perccel ezelőtt még úgy volt, most meg már nem -
pprod94
aktív tag
Sziasztok!
Bip S-re összedobtam egy számlapot, ha érdekel titeket, nézzetek rá!
Itt el is érhető -
slippy
tag
válasz
Fall-N #13581 üzenetére
A MiBand4 (meg úgy maga a karkötős dolog) nekem nem annyira jön be.
Amazfit Neo-ra izgultam rá, de a vibra motor hiányzik nekem belőle, a csipogás meg annyira nem diszkrét (legalábbis így távolról úgy gondolom, mert sajnos élőben nem volt még szerencsém hozzá)
Egyébként minden olyat tud, amire nekem szükségem lenne (persze most meg sírok, hogy nincsenek ékezetes karaktereim)
Így esett a Bip-re a választásom, méret/forma/tudás/ár alapján
Egy elég kétesnek tűnő oldalon találtam utalást rá, hogy letölthető, és bár szeretem a kihívásokat, azzal inkább nem játszottam. -
slippy
tag
Ne is mondj ilyeneket, mert sírva fakadok
Ma reggel is frissített valamit (firmware verzió maradt), ezért már legalább mindent összekevert.
Most ott tartunk, hogy amikor úgy tartja kedve jelzi az értesítéseket, aztán rök random módon kiveszi a cigiszünetet, és hagyja, hogy éljem az unalmas életemet
Kíváncsi lennék, mi alapján dől el, hogy ki melyik frissítést kapja (összefoglalóban olvastam a kínai vs. más országokba szánt órák közti különbséget, de itt elvileg nem ez van) -
ktomcat
senior tag
válasz
Viktor0610 #13573 üzenetére
Köszi, ez volt a megoldás, csak fura volt hogy értesítés nélkül simán rezgett az óra
Van itt arra megoldás hogy két gombnyomásra elindítsa a sleep as androidos alvásfigyelést? az assistantra van lehetőség de ott csak a pulzust kezdi el jobban mérni nem indítja el a tasker actionba meg nem nagyon sikerült még belépni azon kívül hogy ki tudtam választani a lehetőségek közül -
-
ktomcat
senior tag
Sziasztok! A notifyra váltottam tegnap a zepp mellé az amazfit tools helyett, és az ébresztőt a sleep as androiddal használom de most folyamatosan rezeg az óra amikor megszólal az ébresztő, ezt hogy tudom kikapcsolni? Az alvásfigyelő appban már kikapcsoltam bár ott eddig se volt vele probléma mert csak azóta megy hogy az óra háttér appját cseréltem..
-
vilmaboy
őstag
válasz
Viktor0610 #13568 üzenetére
Igen ezt a Notify is tudja, csak egy gondolat volt, hogy milyen jó lenne ha jelezhetné 😎
Valamint az.megoldható e, hogy ha jelzés jön rá, pl sms vagy valami, akkor ne nyissa ki a képernyőt. Azért zavar, mert pl vízben jön egy értesítés és utána elnyomkodja magát 😎
Arageus köszi neked is 😎
-
Arageus
tag
válasz
vilmaboy #13566 üzenetére
Az óra csak saját adatokat tudja "dinamikusan" szóval watchface el megjeleníteni, szóval telefon akkuidejét nem, max ha appal értesítésként ráküldöd.
Saját adat alatt azt értem amit az óra saját maga rögzít, illetve olvas ki saját magából, mint pl.:
idő,
dátum,
lépés,
pulzus, (kalória, táv de ezeket inkább csak előző 2őből számolja)
óra saját akkuja
+státuszok ikonként (igen vagy nem) mint bt, ébresztő, dnd, "képernyőzár" (amikor óra 30 sec után zárolja az érintést)
egyedül talán kivételnek mondanám az időjárást mert azt ugye óra appból kéri le és frissíti, de minden más olyan adat ami az órán éppen jelen van.Nemlenne rossz a csatlakoztatott teló akkuját látni wf-en, de firmware módosítás nélkül kizártnak tartom, pedig jóötlet
-
válasz
Maxx Jácint #13567 üzenetére
A Mi Bandage beállítható, ha töltéskor elér X százalékot, vagy lemerül Y százalék alá.
Az nem elég? -
Maxx Jácint
csendes tag
Ez engem is érdekelne!
-
vilmaboy
őstag
Számlap szakik...!
Megoldható hogy az óra kijelezze a telefon akkumulátor töltöttségi szintjét is?
-
Quqesz
nagyúr
Tegnapi nappal nyugdíjba vonult nálam a bip. 1,5 évig használtam, hibátlan volt. GTS lett az utódja(ajándékba kaptam), szép a kijelzője, de aod mellett sztem nem hozza a bip üzemidejét. Én meg szerettem, hogy csak ránézek és látom. Tesztelem majd aod nélkül is.
-
pprod94
aktív tag
Sziasztok! Kerestem a topikban is, nem láttam megoldást.
Mi Bandaget használok, ezzel szépen frissül is az időjárás, de:
A "címsorban" nem frissíti a helyet, ellenben a kis "gördülő" sávban írja az aktuális helyet. Remélem egy kép többet mond 1000 szónál (a szemléltetés miatt Bandage-ban helynek Debrecent állítottam, Budapest pedig a legutolsó hely, ahol a Zepp frissített) -
Arageus
tag
válasz
zeon.hu #13562 üzenetére
Tudok róla hogy van független mód, sőt amivel használom, MiBandage is tudja. Viszont eddig tudomásom szerint nincs mifit-en kívül más app ami tudná a gps adatokat szinkronizálni (A-GPS update).
Néha kerékpározásnál használom, így egyenlőre marad mifit + mibandage páros.
Talán majd most h vége a bicós szezonnak, tavaszig kipróbálom milyen is, addigra meg hátha lesz gps update re is megoldás.
A régi fonthoz downgradelni kéne fw-t akkor valszeg menne, de a mostani is megteszi, és ennyi macerát már nemér az egész nekem, főleg ha közbe vmi random vmi miatt tégláznámkevés rá az esély részemről, de ugye IT világában semmi sem 100%, egy pont, egy vessző és bukik minden (progos tapasztalat)
Szóval jelenleg úgy vagyok vele, ami jó azt nem kell bántani
A régebbi bold font szebb volt az tény. Újak közül pedig a fent említettet találtam csak ami "ékezet kompatibilis" -
Arageus
tag
válasz
keep2000 #13559 üzenetére
Április, Május körül jött nekem is ugyan ez a hiba elő.
Redditen meg más külföldi fórumokon utánnanézve kiderült hogy változott (frissült) a fontok verziószáma, és a régieket már így nem is engedi felrakni.Elvileg 1.1.6.48 fw vel már csak újabb fontok mennek fel, az érdekes h nekem elötte fél évig ez volt fent gond nélkül, majd 1x mifit gondolt 1et és visszarakta gyári fontot
(többek közt ezért is van tiltva mifit auto-frissítés, csak gps adatok miatt sajnos kell az app maga..)Legalábbis felrakod, kiírja h connect to app, és csak mifit elindítása után hajlandó ebböl kijönni, de ezzel együtt viszarakja a gyári betütípust is.
Jelenleg az egyettlen amit találtam és vastag és ékezetet is ismeri:
BOLD_v6.15_9_spec.ftkell 1 gyors reg hogy lásd a letöltéseket azthiszem, meg orosz, de google fordító hasznos itt is.
de feldobtam [MEGA] -ra is ha nicns kedved fórumozgatni.
Úgy kb 15-20 font után meguntam, így maradt egyenlőre ez. Egy fokkal még jobb mint az eredeti font, majd pár hét mulva ha lesz kedvem beleugrok megint hátha lesz addigra vmi
-
keep2000
tag
Sziasztok. Édesapám használ egy Amazfit Bip-et, alapvetően rendben lenne, annyi gond van csak, hogy már nem túl jó a szeme közelre és még az idő oké, de az értesítéseket nem tudja elolvasni. Próbáltam az összefoglalóban levő csomagból telepíteni, de egyrészt nem vagyok benne biztos, hogy melyik ft fájlt kéne (a CAPS verziót próbáltam), másrészt a következő állt elő: felraktam a leírtak szerint, szépen ment is, jobb is lett egy fokkal (bár lehet, hogy ez így is kevés), de utána a mi fit-be lépve rányomott egy font frissítést és visszarakta. Utána megint felraktam a leírás szerint, akkor meg az óra beragadt a "connect app to update" screenen, alig bírtam kiszedni onnan
mire sikerült, a font megint visszaállt. Valamit rosszul csinálok? Vagy van arra normális megoldás, hogy a font is jobban olvasható legyen és az appok is lehetőleg normálisan fussanak? Köszönöm
-
vilmaboy
őstag
Bip S és Zepp magyarítására van már lehetőség? Az óra érdekelne jobban. Notify fut úgy is.
-
schumy1
aktív tag
Ki hogy van a pulzus méréssel, nem méréssel?
Ezen sokszor dilemmáztam, és próbáltam az okára rájönni, de nem sikerült. Én azt nem értem, hogy vannak napjai mikor rendesen mér sportolás közben (kisebb kihagyásokkal, értem ez alatt hogy 120ról 75 majd vissza 114), máskor meg az istenért se ha nem elvan 64-75 között.
Azt megfigyeltem ha lazábban van az óra rajtam (kicsit lötyög) akkor több a mérek rednesen mint a nem, ha szorosabban akkor nem igen akar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- További aktív témák...
- Apple MagSafe Charger töltőkábel - Új, csomagolásbontott
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Gamevice kontroller - iPad mini
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest