Hirdetés
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz a1l9o8n6e #14528 üzenetére
www.amazfitwatchfaces.com
Illetve Androidra az ehhez tartozó AmazFaces - Apps on Google Play app"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
-
a1l9o8n6e
csendes újonc
köszi. még annyi gondom lenne hogy csak 97 százalékig tölti fel az aksit . újonnan lett vásárolva. persze tudom hogy régi óra, évekig ott állt a dobozában stb. 2szer is próbálkoztam a töltéssel hátha de ugyanugy max 97%.... most próbálom lemeríteni nullára és majd úgy feltölteni . ha az sem segít akkor gondolom akksi problem. vagy update? mert ahogy párosítottam a telóval azonnal updatelte a firmwaret.
-
a1l9o8n6e
csendes újonc
sziasztok. mivel elég régi óra nem nagyon találok hozzá tokot. főleg nem fém tokot, pedíg nem lenne rossz hozzá. valaki tudja esetleg hogy melyik amazfit órákkal kompatibilis a mérete , hogy hátha van más típushoz tok ami jó lenne rá?
Másik kérdésem, hogy a gyári számlapokat felül lehet írni valahogy? köszi -
Atomgeszi
nagyúr
Nem akarok oldalsó gombot nyomkodni az órán. Az már plusz egy kézmozdulat.
Olyat keresek, mint a bip. Mindig olvasható az idő.
Vezetés közben, bicajon, stb nem tudok gombot nyomni csak azért, hogy az időt lássam.
Tudják ezt ezek az új órák?Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Jabby
őstag
válasz Atomgeszi #14519 üzenetére
Arra gondolsz, hogy az oldalsó gomb megnyomása után mennyi idő múlva jelenik meg az alap képernyő az idővel?
Bekapcsolt AOD esetén zéró a késleltetés, kikapcsolva talán 0,1-0,2 sec lehet, de eddig a "teszt" előtt észre sem vettem, mert úgy használom, hogy először megnyomom a gombot, majd utána fordítom az órát a szemem elé, s ekkor már bőven mutatja az alap óralapot. -
Atomgeszi
nagyúr
A GTR 2e-nek milyen gyorsan a reakcióideje az óra mutatására?
Ez volt a legnagyobb gondom valamelyik AMOLED-es órával, hogy kb 1 másodperc után mutatta az időt. Rettentő idegesítő volt.
BIP-re ránézek vezetés közben, akkor is látom, az időt.
Melyik tudja ezt megugrani?Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Jabby
őstag
válasz aradebil2 #14514 üzenetére
Én is sokáig ragaszkodtam a transzreflektív kijelzőhöz, de miután csak egy próba kedvéért váltottam egy Amazfit GTR 2e-re, meggyőzött az AMOLED kijelző, s azóta a Bip a fiókban pihen (most, hogy eszembe juttattad, megnéztem hogyan áll a töltöttsége, mert több, mint fél éve látott töltőt. Csodálkoztam, hogy 99%-ot mutat ).
A GTR-hez képest a Bip egy játéknak tűnik, élettelen, fakó színeivel, kicsi kijelzőjével.A GTR akkuja 1 hetet bír úgy, hogy csak éjszakára van kikapcsolva az AOD, megy az alvásfigyelés, nappal óránkénti pulzusmérés, a napi kb. 50-60 értesítés.
Tudom a Bip helyett ajánlani (ha ragaszkodsz a szögletes órához, akkor ott a GTS 2e, gondolom hasonló tulajdonságokkal). -
aradebil2
senior tag
válasz gyapo11 #14516 üzenetére
Nekem a pulzusmérés/alvásfigyelés lenne a fontos igazából (az always on kijelző és 2hét+ akksi idő mellett), értesítések, telefonálás és egyéb huncutságok nem érdekelnek. Hibdir órák közül a Casio DW-H5600 ami leginkább "Bip"-es, de hát az appos támogatottsága elvileg borzalmas (pedig az Amazfitnek is volt honnan fejlődnie)
-
gyapo11
őstag
válasz aradebil2 #14514 üzenetére
Garminok újonnan drágák, de használtban már bőven vannak 100 kFt alatt és eléggé lcd kinézetük van, ami lehet transzflektív, nem ismerem közelebbről. Meg nem tudom mennyire lehet letiltani szolgáltatásokat, és az mennyivel csökkenti a fogyasztást, mert akkor ahogy írta flash- pulzusmérés letiltva két hónap a Bip is.
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
aradebil2
senior tag
Sziasztok, lassan háromnegyed éve elhalt a Bipem, továbbra is keresem az utódját, de egyszerűen semmit sem találok, új Bip nem érdekel, transzreflektív képernyőt akarok hosszú akksiidővel. Már lassan a hibrid órák felé nézelődök, de azok meg 100k körül kezdődnek.
-
gyapo11
őstag
válasz littlebuddha #14509 üzenetére
Innen vettem a Bip U Pro-t idén (4 hónapja), semmi gond nem volt sem az üzlet lebonyolításával sem az órával.
[ Szerkesztve ]
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
MODERÁTOR
-
kpityu2
őstag
válasz littlebuddha #14509 üzenetére
Rendes elérhetősége van, címmel,cégjegyzékszámmaal, adószámal, telefonszámmal, alul meg a banki és árukereső appok logói. Szóval rendesen összerakott korrekt webshopnak tűnik, ami adott esetben utolérhető. Mondjuk az akció már hónapok óta lejárt. Én megkockáztatnám.
Okos mérnök a hülyeséggel is kalkulál. Avagy, a "Figyelj oda jobban" tábla nem munkavédelmi eszköz....
-
littlebuddha
csendes tag
Sziasztok,
Erről az oldalról van valakinek információja?
Amazfit Bip S Lite Charcoal Black (szénfekete) A1823, Okosór
Rég Bip-em sajnos megadta magát, nem vesz fel töltést, és körülbelül ez az egyetlen hely, ahol lehet még kapni, így 4-5 évre megint le lenne a gond.szerintem
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz kpityu2 #14506 üzenetére
Az üzenetek igen, megnéztem most ezzel az appal.
De az üzenetek appot nem is írja az alkalmazások között, hogy értesítene arról.
Csak külön a bejövő sms rol. Ezt most kikapcsoltam
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
kpityu2
őstag
válasz Atomgeszi #14505 üzenetére
Az Üzenetek az a Messages app nem? Nekem is szoktak ilyen rejtélyes üzenetek lenni amikor valamelyik app értesítését nem tudja megjeleníteni (egy appnak többféle értesítés típusa lehet, nem mindet tudja kijelezni). Az Amazfit appjában nézd meg, hogy milyen appoknak van engedélyezve az értesítés megjelenítésére az órán. Tedd fel a Notification Log appot és akkor az időpont alapján is meg tudod keresni a logban.
Okos mérnök a hülyeséggel is kalkulál. Avagy, a "Figyelj oda jobban" tábla nem munkavédelmi eszköz....
-
Atomgeszi
nagyúr
Valaki segítsen, hogy miért dob a semmi üzenetre olyan értesítést, hogy:"A(z) üzenetek jelenleg fut" címmel
és: További információért , illetve az alkalmazás leállításához koppintson rá" De mi a franc ez??
Semmi, de tényleg semmi sem változott az utóbbi időkben, és egyszer csak elkezdte ezt tolni.Ez ilyen fake üzenet érzést kelti, mert valójában semmi üzenet nem jön.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
flash-
veterán
válasz Viktor0610 #14502 üzenetére
sejtettem... végülis már nem mostani de annyira szerettem, kikapcsolt pulzusméréssel 2 hónaponta elég volt tölteni,tökéltes. nem tudom van e most a piacon hasonló okosóra ami ugyancsak képes erre
egyébként tudtok olyat aki végez ilyen okosórákban akksi cserét?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
flash-
veterán
Sziasztok
Feltöltöm az órat, ahogy leveszem a toltorol mar csak 95%ot mutat, de 1ó mulva már 16%os toltottseget mutat, utana mar lassabban merul.
az akksija ment tonkre vagy valami mas a gond? 5 éves az ora oke, de szeretem.
Ha az akksija, lehet ebben cserelni-szervizben csereltetni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest