Új hozzászólás Aktív témák
-
partymaci
aktív tag
válasz
gatto_ #54596 üzenetére
Itt ugyan nem elérhető a világító bill. a ProBookhoz, de ebben a webáruházban igen, a cikkszám azonos (HP Probook 430 G3 840801-211), de itt nem írja a 430 G3-t kompatibilis eszköznek. Elméletileg működik vele?
-
válasz
gatto_ #54574 üzenetére
Pl. azt, hogy a komzumer gépeket itthon nem szervizelik, és azt is, hogy az üzletihez nincs pickupandreturn service.
Ezt írtad:
Ha üzleti szériás, és [Itt] garisnak mutatja, akkor igen. Ha nem üzleti szériás akkor nem tudom, de azokat amúgy sem javítják itthon gariban.
De mindegy, ne rugózzunk ezen, a lényeg, hogy minden gépet javítanak itthon, és a legtöbbet még el sem kell vinni sehova, hanem futár jön érte. Ez a legkényelmesebb. -
válasz
gatto_ #54572 üzenetére
Igen, és sok üzleti gépért is futárt küld. Ez a garancia típusától függ.
PÉLDA: Zbook Firefly - ez ugye az üzleti gépek egyik csúcsa, workstation
Szolgáltatás szintje
Std Office Hrs Std Office Days
Std Office Hrs Std Office Days
Global Coverage
Standard Material Handling
Standard Parts Logistics
Pickup by HP
10 Business Days Turn-Around
No Usage Limitation
HP Ships to Customer SiteVilággarancia, a HP veszi fel (futárt küld érte), max. 10 munkanap alatt javítják, és a HP küldi vissza a vevőnek, szintén futárral.
Közép-Európa (egyik) legnagyobb HP szervize itt van Magyarországon, és itt javítják a Pavilionokat, Omenekt, stb-ket is a nem üzleti vonalról. Az üzleti gépeket beviheted helyi kis szervizekbe is, a nem üzletiket pedig mindig futárral intézi a HP. Ezért nem javítanak a helyi szervizek konzumer gépeket, mert ezeket mindig a központi márkaszerviz csinálja. Én mondjuk jobban is bíznék ebben, mint XY kft-ben, ahová leadom az üzleti gépemet, bármennyire is szerződött partner.
Nem tudom milyen cégnél dolgozol, de valami infó neked félrement. Csehországnak köze nincs ehhez, de ha lenne is, mit számít? 1-2 nap alatt Európa bármelyik országából bármelyik másikba elviszi a futár a csomagot, már nem a XIX. században élünk.
Pont most volt egy ügyfelem, elromlott a töltője (HP Envy x360 15-ös gép), és egy telefonálás után a HP küldte neki az új töltőt. És ez nem üzleti vonal.
Arra kérlek, hogy ne terjessz téves információkat a HP garanciális ügymenetéről, mert más tagokat negatívan befolyásolhatsz velük.
-
-
válasz
gatto_ #53859 üzenetére
Köszi
A két drót ami kivezet belőle... van valami praktika, hogy hogyan kell leválasztani, és az új adapterre ráapplikálkni, mert valami nagyon pici csatlakozó felületen keresztül van rákötve.
#53858Kbali: Már a kukában van
Kitakarítottam a CPU hűtőt. Egyelőre nem pattintottam, és csavaroztam a hátlapot a helyére, mert hallgatom, hogy zúg e... ha zúg, akkor csere. A hőmérséklet AIDA64 Extreme Edition Stress Teszt szerint 60 fok alatt van. Abban a szobában ahol van, nincs klíma, mert anyám nem bírja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest