- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gatto_
senior tag
válasz
Nanobanano #55364 üzenetére
[link] itt van a lap alja felé. Cikkszámra rákeresel és az árukerősőből tudsz választani boltot.
-
gatto_
senior tag
válasz
Kis Tigris #54690 üzenetére
Van a gépházban a Frissítés és biztonság fül alatt egy helyreállítás pont, és ott a gép alaphelyzetbe állítása. Win10-en néztem a de a 11-ben is ilyesmi lesz, max kicsit más a fordítás. De ez hosszasan szuttyog. Sokkal jobban jársz, ha csinálsz a microsoft oldaláról egy telepítő pendriveot, és újra húzdod.
-
gatto_
senior tag
válasz
SeniorTilla #54573 üzenetére
Nem tudom milyen téves infókat terjesztettem, de gyakorlatilag leírtad ugyanazt mint én, csak szebben. Az én utolsó infóm az volt, hogy Csehországba viszik a gépeket, de valóban lényegtelen, mert pár nap alatt visszajön.
-
gatto_
senior tag
válasz
SeniorTilla #54571 üzenetére
Megjavítani meg fogják, csak ha jól tudom akkor Csehországba viszi a futár. Olyan cégnél dolgozom ahol van HP szervizünk is, és kapcsolatban vagyunk a nagyobb HP szervizekkel is, és nem javít egyik sem pl Pavilion gépeket. Nyomtatóból is csak az üzleti vonalat. A lakossági cuccokért futárt küld a HP.
-
gatto_
senior tag
válasz
bugsyonic #54058 üzenetére
100%-ra úgy ha leveszed az alját és ránézel, hogy csak egy műanyag takaró, vagy egy szenzor van-e ott, amiből egy szalagkábel megy az alaplapra. De 99% hogy nincs benne.
[link] Itt sincs felsorolva, a rendelhető alkatrészek között, és [link] itt sincs róla egy szó sem.
És a win látná ha lenne, max felkiáltójeles lenne az eszközkezelőben, ha nem jó a driver. -
gatto_
senior tag
válasz
GoodSpeed #53873 üzenetére
Nincs túl sok praktika. Ha szorosabban meg tudod fogni akkor kézzel le lehet húzni róla, ha nagyon szoros akkor egy kis lapos csavarhúzóval, vagy egy pengetővel felpattintod. A kábelen és a kártyán is vannak szám és szín jelölések, hogy melyik hová való. Erre érdemes figyelni. Aztán a helyére illeszted és rányomod. [Itt] egy videó hogy lásd. De ha rákeresel hogy "wifi card change" akkor egy csomó videót találsz.
-
-
gatto_
senior tag
válasz
mrbego #53691 üzenetére
Rákeresve a HSTNN-LB6I-re a laptopszakinál kidobja az összes kompatibilis cikkszámot.
Fizikailag ugyanazt az akksit több féle cikkszámon forgalmazza a HP, attól függ milyen sorozatú, milyen gyártási évű a gép.
Őket jószívvel ajánlom, HP szervizként is szoktunk tőlük vásárolni dolgokat.
Nagyon gagyit ne vegyél, mert csak szívsz vele. -
gatto_
senior tag
válasz
VMatteo #53349 üzenetére
Elvileg lehet a biosban állítani, hogy a F gombok vagy a funkciógombok legyenek alapértelmezettek, de általában pont az az alapértelmezett amit te szeretnél. Én mindig azon küzdök, hogy F-ek legyenek alapból. De elvileg a billentyűzeten a bal szélső fel nyil az FN Lock azzal tudsz váltani mi legyen. Az FN gombot nyomva tartva nyomd az FN Lock-ot és átvált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG STRIX Advantage edition gamer laptop makulátlan állapotban, dobozával, ajándékkal.
- HP ZBook FireFly G10 / i5-1350P!!!!! NEM U!!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 07.08. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest