- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen USB töltőt vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
qwertly
addikt
-
-
spyduck
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Bobyjack
üzenetére
örülnék, ha jövö héten megérkezne, filmek, képek, doksik miatt. most pendrive-ról nem olyan kényelmes..
de ez a gyári recovery ez igen tetszett, szépen feltett minden drivert, penge nagyon, SSD is teszi roppant gyorsan és hangtalanul a dolgát, akku üzemidöre is jó hatással van
-
Z86
őstag
válasz
Bobyjack
üzenetére
Nekem is ez a bajom az enyémmel. 64 bites Win 7-et használok. Eredetileg vista business-szel adták, azzal működött az automatikus frekvencia állítgatás, szóval szerintem ez valami driveres gond lehet.
Félmegoldásként leszedtem egy kis programot az nvidia honlapjáról (NVIDIA System Tools - ha jól emlékszem, már régen volt), ami lehetővé teszi a control panelen, hogy manuálisan, csúszkákkal állítsam a frekvenciákat. Sajnos ez így nem automatikus, de talán a semminél több. Ha találsz értelmesebb megoldást, azt én is szívesen fogadnám, mert így nem az igazi
-
spyduck
nagyúr
válasz
Bobyjack
üzenetére
Ez azért nem így működik! Azt rakják bele ami hozzá való.
(1) Hogy fogod eladni a jövőben?
(2) Ha másik szervizbe viszed a géped elküldenek a francba mivel nem az van a gépben ami gyárilag
(3) Sztem az a panel rossz és azért nem eredetit raktak bele mert elfelejtették megrendelni és "ami van éppen" alapon belerakták. Sajnos hallottam már ilyet de szervizet nem nevezném meg!Küldtem pü.-t!
-
-
listván
tag
válasz
Bobyjack
üzenetére
Pontosítanék:
A RENEW teljesen új készülék, sosem volt használva. Beragadt raktárkészlet, vagy meghiúsult üzlet miatt maradt a HP nyakán. Akku csere után új dobozt kap és megy a RENEW programba. Visszaállítják a gyári garit, marad a gyári preinstall oprendszer.
Az ASIS kategória jelenti a jogilag használt készüléket. Ez valóban lehet felújított, vagy használt készülék. Ebben az esetben ha gyárilag volt is oprendszer, a HP megfosztja ezen gépeket tőle.
Ár/érték arányban hihetetlenül jó készülékek. A magasabb kategóriában akár féláron is hozzá lehet jutni ezekhez a masinákhoz. Különösen igaz ez az EliteBook családra.
Remélem segítettem mindenkinek.
Ha bármi kérdése lenne bárkinek a RENEW gépekkel kapcsolatban, keressen nyugodtan.
Üdv,
István -
Bobyjack
senior tag
válasz
Bobyjack
üzenetére
Amúgy ez a dokkoló vagy 4 féleképpen van fent. Valahol azt írják kb 10 típushoz jó, valahol azt,hogy a 10 típus plusz még 15, aztán van ahol azt írják jó hozzá a régebbi elitebook sorozat ezenkívül még néhánynál meg azt hogy az újabb 8530w is jó hozzá. Ki tud itt eligazodni? Lehet h ezt már évek óta így gyártják és ezóta megjelentek újabb típusok amik kompatibilisek? Részben ez tart vissza, hogy az ebay-ről rendeljek. Valaki tudja mi az igazság? Most jó vagy nem jó hozzá?
Aztn még az is proléma, hogy több néven is emlegetik: HSTNN-IX01 vagy EN488AA vagy PA286A vagy KP080AA.
A képen a bal a pa286a a jobb pedig a kp080aa. ÉN nem látok különbséget csak annyit, hogy a jobb oldali borítása jobban megy az elitebookokhoz:
-
Kácsa
aktív tag
válasz
Bobyjack
üzenetére
Nem próbáltam még a noti tápjával,mivel csak 65 W-os.Mivel a dokkolónak is van áramfelvétele nem kockáztatom meg,hogy leégessem.Tanácsolnám,hogy egy 120 W-os táppal vagy jobb esetben egy 150 W-sal használd majd a noti+dokkolót.A dokkolót különben e fórum apróhirdetésén keresztül vásároltam,bontatlan gyári csomagolásban,kompletten.
-
kacsyx
aktív tag
válasz
Bobyjack
üzenetére
A tálcán van egy fehér színű elemet szimbolizáló ikon (esetleg rajta egy csatlakozóval). Erre kattints majd a felugró fülön válaszd az Energiatakarékos pontot. Teljesen személyre is tudod szabni, ugyanezen a fülön a beállításoknál.
Energiatakarékos profillal nálam szinte hangtalan a gép. Szerintem netezés mellett nálad sem lenne másképp, mert a Quadro és FireGL kártyák egyik legalapvetőbb tulajdonsága a kis fogyasztás terheletlen állapotban, ergo a venti sem fog különösebben pörögni ilyenkor. -
spyduck
nagyúr
válasz
Bobyjack
üzenetére
A bill.-et tartó pöcköket elég könnyű eltörni, inkább vidd szervízbe és 99%, h kicserélik egy magyarra
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A ventivel kapcsolatban pedig próbáltad már energiatakarékos módban? Csak mert nálam akkor síri csöndes a venti mondjuk nekem 8530p-m van és a HD3650 jóval hűvösebb mint az FX770M de ha ekkora probléma neked akkor cserélhetünk gépet
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mrbego
aktív tag
válasz
Bobyjack
üzenetére
Ha nem megy a SoundMAX programmal, akkor próbáld meg esetleg a windows hangbeállításainál (Lejátszóeszközök asszem) az SPDIF-et alapértelmezett kimenetként beállítani. Így szerintem működnie kellene. Bár én sosem próbáltam spdifet előcsalni, nem kötöm hifi rendszerrre, csak fülessel hallgatom.
-
laci010777
csendes tag
válasz
Bobyjack
üzenetére
Sziasztok, általános tanácsokat szeretnék kérni . néhol júzer kérdés lesz (ha nem mind az), de azért légyszi normális hangnemben, korrektűl válaszoljatok.

Adott: HP Pavilion dv-7 1140ec gép, T5800 procival, 9200M GS hangkarival, Tv-tunerral ellátva, 2+1GB ram....
A gép nagyon bejön-hardverileg is, kijelzője is tetszik, kinézet, bill. miegymás....viszont sajna nem én állítottam össze.
Az első zokogás a TV-tuner miatt van, ami ugyebár MPEG-2-es - de ez állítólag szoftveresen mpeg-4-es, (Quickplay 3.7) - az hogy Gödöllőn a hozzá adott kb 15cm kis vibrátorral nem tudom használni, nem újdonság...
, viszont ha már ez nem megy, akkor legalább a kábel tv-t szeretném rádugni - de mivel ez sima DVB-T kártya - ez is ugrott... 
Szóval most beruháznék egy TV-tunerbe....
1, Első kérdés: mivel DVB-T tunerem lényegében véve van - sok értelme gondolom nem lenne hybrid kártyát venni...vagy mégis, akkor már jobb, ha nem "műszerészkedem" mind a kettővel, és simán veszek egy hybrid-t???
Ha ajánlatok milyet ajánlanátok normális ár/érték arányban??
Távirányítóm már van a beépített tuberhez, ill. géphez.... így az sem feltétlenül kell szerintem, hogy távirányítója legyen a leendő tunernek...., az sem nagyon érdekel, hogy e képernyőn lássam egyszerre mind a pl. 18 csatornát....egyszerűen amik kellenének: tv nézés, felvételi lehetőség (ill. előre beállíthatóság), teletext, szv. sztm alap dolgok....és jó minőség... Szv. mit ajánlotok, és kb. mennyibe kerülne????
2, kérdés: ebben a szériában úgy tudom cserélhetőek a grafikus kártyák...(nem-igen?), ezt szeretném cserélni jobbra (nem 200e-ft-os csúcskártyára, de még megfizethető, elfogadható ár/érték arányúra....itt is kérdés, mit ajánlotok??? Kérnék kb beárazottan. Én amit néztem Gf 9600, 9800-at,,,,
3, Procicsere????? Ez esetleges - ezt igazából nem tervezem, csak érdekelne kb 8400körüli....lehet-e cserélni, és kb. mennyibe kerülne...??? (mondom, ennyi pénzem nincs, hogy erre költsek, de azért érdekelne a dolog.....
...mi az ami ebbe belemenne....
4, Ram-fejlesztésnek szerintetetk van értelme??? Erre sem akarok költeni, ill. 32bit-s win-em van, de azért érdekelne a véleményetek.....
Jah, még valami, - ha a DVB-T adásokat ezzel a vibrátorral nem is tudom nézni,. - sima "pillangóval" van értelme próbálkozni???bazze...most jut eszembe a barátnőmnek mit kellett volna karácsonyra adnom....

Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- ASUS ROG Flow Z13 (2025) GZ302EA-RU004W - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- Eladó Dell G5 Laptop
- HP ELITEBOOK X360 1030 G4 i5-8365 4G/LTE SIM, 16G/250G Ultravékony Noti, üzletből, garanciával
- Microsoft Surface Book 13.5" 3000x2000 i5-6300U 256GB érintőkijelzős notebook garanciával, üzletből
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Így megfontolandó lett a beszerzése. 
udapsten a Bartók Béla úton van egy HP márka bolt,vagy a HP magyarországi képviseletlétöl kell igényelni?

, dokkoló 25e, akku 25e. Basszúús 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, viszont ha már ez nem megy, akkor legalább a kábel tv-t szeretném rádugni - de mivel ez sima DVB-T kártya - ez is ugrott... 
Pyttawrx