- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remekelek28
őstag
válasz
SeniorTilla #54635 üzenetére
Ezt közvetlen a HP ügyfélszolgálat mondta. Gondolom náluk ez a hivatalos,de lehet vannak eltekintések.
-
Remekelek28
őstag
Ma értesültem róla,hogy a HP ,egy ssd csere esetén is dobja a garit. Ha úgy visszük be szervizeltetni.
Más,legtöbb gyártó tudtommal engedélyezi.
-
Remekelek28
őstag
Sziasztok Van egy Pavilion x360 érintős laptopom,melyet frissitettem win10-re. De net nélkül telepitettem és a touchpad és az érintő nem működik rajta. Wifire csatlakoztatva nem akar letölteni,semmilyen illesztőprogramot.. Hogyan tudnám rábírni,hogy működjön a 2 opcio?
-
Remekelek28
őstag
válasz
SeniorTilla #52914 üzenetére
Köszi szépen.. Érdekes megoldás,de a lényeg,hogy van..
-
Remekelek28
őstag
Üdv. Nem tudjátok a Pavilion szériánál ,mivel hol érhető el a hosszú í betű? Mert itt minden tipusnál usa szerinti kiosztás van. De az a baj a magyar bill is ilyen.
-
Remekelek28
őstag
Sziasztok. Adott egy. HP elitebook 850 g6. A bios jelszót elfelejtette az ismerősöm a gyárto nem tud segiteni. Igy lehet vele valamit kezdeni? Gondolom ujratelepiteni sem lehet.
-
Remekelek28
őstag
Sziasztok. Létezik olyan hp notebook melyben 2 db m2 ssd-t lehet tenni? Főleg a 255 g7 és az elitebook 840 g3 érdekrlne. Köszönöm.
-
Remekelek28
őstag
válasz
SeniorTilla #52558 üzenetére
Már szét vsn szedve a gép. Ki is vsn cserélve.
-
Remekelek28
őstag
válasz
SeniorTilla #52554 üzenetére
Igen gyárilag. Magyarul az új ssd vel is látni fogja? Amugy f9 cel bootol be? A telepités meg f2?
-
Remekelek28
őstag
válasz
Remekelek28 #52551 üzenetére
Német a gép.
Forditva,pro van telepitve a gépemen de homehoz van licencem. Bár tudok telepiteni prot is de ahhoz nibcs licencem. De azt mondod ahhoz is jo lenne a home licencem. ? Ez eredeti licence amugy 16 számjegyű. Még anno egy full drága géphez kaptam. Azért akarom ujrarakni,mert igy legalább full magyar lesz. Nem kell magyaritgatni meg egyebek.
Illetve még valami gondolom nem lehet 2 db m2 ssd t beletenni? -
Remekelek28
őstag
Sziasztok.
Egy hp elitebook 850 g6-ban ha cserélrm az ssd-t 256 ról 512 re akkor a rajta levő win 10 pro gyári licencét tudom valahogy érvényesiteni az új ssd n?
Win 10 home licencem amugy van. De ezekre a pro való -
Remekelek28
őstag
válasz
SeniorTilla #52412 üzenetére
1 db kell belőle. És ugy igen. Valoban volt 4000 ft ért legolcsóbbsn,de holnap hozzájutok ingyen. Szülőknek vsn készlet. Ezért sok a 4000. Annyi értelme lett volna h ma meg tudtam volna csinálni. De már kibirom azt az 1 napot.
-
Remekelek28
őstag
Üdv Nem tudjátok a Hp elitebook folio 1040 G3-ba ha most 8 gb ram van,bővithető? és pontosan milyen kell bele? Olvastam DDR3-at és DDR4-et is.. Illetve hány mhz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest