- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonymus89
addikt
válasz
SeniorTilla #52335 üzenetére
Nem tudom, hol ellenőrzhetném még?
Köszi, ezt már néztem de semmi infó arról, hogy milyen sata portok vannak.
-
anonymus89
addikt
válasz
SeniorTilla #52333 üzenetére
Bakter akkor úgy látom ez sajnos nem megoldás ennél a laptopnál .....
Ez akkor nem is sata 2-es port? -
anonymus89
addikt
Sziasztok, tudnátok segíteni, hogy egy fő hdd-ként használt winyó optibayben történő használata miért olyan lassú egy HP 255 G4-ben?
Maximum 4-5 MB/s az írás nem is megy többel sajnos. -
anonymus89
addikt
válasz
Bigemperor #36118 üzenetére
Próbáld ki ezt én már régóta használom.
-
anonymus89
addikt
Nem értem, hogy a dv9xxx-es szériánál miért kell úgy megcsinálni a camera kábelének csatlakozását, hogy az merőleges szöget zárjon be minden nyitás-zárás műveletnél így okot adva a későbbi hiba forrásának.
Ez volt a probléma nálam is meg kellett bontanom a képernyő káváját és a csatit igazítgatni.
Ilyen szerencsétlen megoldást komolyan mondom vicc.... -
anonymus89
addikt
válasz
anonymus89 #36090 üzenetére
Még valami kipróbáltam win7 alatt 1x ment a kamera, win8 alatt dettó aztán vista ott is 1x kiírta.
Most vissza win7 mert reggel a hard reset megoldotta, driverek fel ekkor még ment a kamera gyorsan készítettem a driver-ről mentést. Kis idő múlva eltűnt persze az usb eszközök között meg is jelent az "unknown device" de hiába tallóztam be neki a usbcam.sys-t nem volt jó neki... -
anonymus89
addikt
válasz
Khelben #36088 üzenetére
De hihetetlen amúgy, hogy amikor 1x feltelepült és ki is próbálom a Tesy my cam honlapon megy szépen, vagy a saját mediasmart webcam alkalmazással, majd egyszer csak office telepítés közben se kép se hang. Újraindítom kék halál és onnantól kezdve hol van hol nincs de legtöbbször inkább nincs.
Csináltam hard resetet is akkor win betöltésnél feldobta, hogy új hardware webkamera telepítve és ezután megint nincs.
Nem hiszem el, hogy pont nálam jön elő ilyen hiba....Esetleg ki lehet lazulva webkamera 6pines csatlakozója?
"Hard Reset:
Sometimes all you need to do is kick the computer. This method works for a variety of connection and ‘stuck’ program issues.
Disconnect all external devices first.
Remove AC power and the battery
Press and hold power button for at least 30 seconds
Reinstall only AC power for first startup ** See Note
Power on - Log in
Next time you shut down the system, reinstall battery." -
anonymus89
addikt
Az mitől lehet, hogy felismeri a kamerát majd office telepítés közben se kép se hang akkor kikapcsolom, újraindul és kékhalál. Újraindítom betölt, és az eszközkezelőből eltűnt a kamera eddig működött most meg már nincsen?
Ebben tudtok segíteni? (ez valami hp betegség?)
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
A segítségeteket kérném, hogy win7 x86 eszközkezelőben miért nincs benne a webkamera még a rejtett eszközök között sem?
Előtte win8 volt csak nagyon szemetes lett így win7 ment vissza de most megvagyok lőve mert nincs webkamera....Tudnátok segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix Scar 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Dell Latitude E6540 Erőmű akár Játékra is.15"6 FHD,I7 4800MQ,HD8790,16GBram,500GB sshd,gyári töltö
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest