- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Aureal #53273 üzenetére
Értelek, okoskodás az megy. Feltettem a kérdést, hogy fel van-e driverezve rendesen. Nem jött rá válasz. Az hogy a win megtalálta, az nem egyenlő azzal, hogy megoldottad. Szerintem több topikban segítettem már sok mindenkinek. De hagyjuk, van akinek nem lehet.
A driverezés, azt jelenti, hogy az operációs rendszer telepítése előtt, vagy ha van másik eszköz, akkor közben, vagy utána a gyártói oldalról leszedni, majd telepíteni mindent. Ha valami nem oké utána, akkor kell keresni az okot. Ezért vagyunk itt.
Teljesen jogtalanul írod, hogy az hogy az ssd topikban jogtalanul szoktam bármit is írni. Ha nem érzed, hogy mit miért írok, és melyik topik miért van, akkor nem velem van a baj.részemről lezártam, ha megbántottalak, ne haragudj
-
mrbego
aktív tag
válasz
Aureal #53256 üzenetére
Én a Pavilion dv5-ömre (2009-es gép) próbáltam win 10-et tenni. De a megoldás végül egy Linux Mint lett. Sajnos a win 10-et már nem tudja meghajtani, pedig drivereket még talál is hozzá (a 3D drive guard kivételével), de bitang lassú.
Ezeket már sajnos ell kell engedni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Bittorrent topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest