Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SZIGMA
aktív tag
válasz
Sumptuous #50614 üzenetére
Szia!
Az nem működik, hogy a telefonjával felcsatlakozik a wifire és hotspotként használva arról menne a laptop? Vagy egy repeatert feldobni? (Tudom, kisebb a sávszél, de ha stabilabb a kapcsolat, akkor a tanulás/felkészülés igényeit zökkenőmentesen kiszolgálja. Vagy nem?)
-
Tomp888
csendes tag
válasz
Sumptuous #50610 üzenetére
Amiket linkeltél (és még sok más oldalt is) átolvastam korábban.Gondoltam ,hogy ezen az oldalon van valakinek ilyen gépe és talán cserélt wifi kártyát benne . A kislányomé a laptop és ősztől megy egyetemre és nem árt ha a gépe 2,4 és 5 Ghz -ről is tud működni(kollégium). Amiket néztem alin és ebay-en kb. 3000-4000 körül vannak ,de szinte mindegyiknél az utolsó mondat ,hogy IBM, Lenovo, HP nem támogatott.Ja és nem baj ,ha nem foglal el a maradék kettő usb foglalatból még egyet(egyben az egér lakik).Rendelek egyet és vagy működik,vagy nem.
Köszi hogy próbáltál segíteni.
-
Tomp888
csendes tag
-
válasz
Sumptuous #49182 üzenetére
A legtöbb eladásomat nem értékeljük, van így is elég
nem vagyok értékelés-fetisiszta, van ilyenből nélkülem is bőven itt a HA-n.
Van olyan gépcsalád, amihez a tilt-et adják, ezek pl. a Spectre x360-asok. Felszereltségtől és színtől függően, ezüsthöz ezüst elemes, barnához barna akkus tollat ad a HP, ha ad. De nagyon sokhoz nem jár alapból.
-
-
tng
tag
válasz
Sumptuous #49114 üzenetére
Végül az intel oldalán találtam win 10-es drivert, azzal csak nagyon ritkán kékhalálozik. Tegnap egész nap nyomkodtam és 1x csinálta összesen. Ha megunom, majd csinálok egy teljes visszaállítást és letiltom a driverek frissítését, mert a legelső volt a jó, viszont az eszközkezelőben nem leltem, annyi változat volt már letöltve, hogy nem volt kedvem egyesével végigmenni rajtuk.
-
tng
tag
válasz
Sumptuous #49112 üzenetére
Igen, segít, köszi!
Nekem Intel Celerino Advanced-N 6205 van a gépben a rendszerkezelő szerint, a listában abból csak 2-t dob ki. Az egyik mögött Intel van zárójelben, a másik mögött Microsoft. Gondolom előbbi lesz a jó. De látszik, hogy próbálkoztam, mert a lista hoz 6200-ból is többet, 6230;6235;6250;6300-akat is. Pedig hp honlapról szedtem mindent, direkt ehhez a géphez, csak windows 8 ill. 8.1-hez valót. Na ha kapok egy blue screent letesztelem. De hátha nem
Köszi mégegyszer!
-
ddmb
aktív tag
válasz
Sumptuous #49103 üzenetére
Nekem még a jó öreg Fujitsu Siemens laptoppal volt hasonló gondom WinXP alatt. Ott tök hasznos volt még a hibernáció, sokkal gyorsabban futott fel a gép (512GB RAM) mintha kikapcs-bekapcsoltam volna, viszont hibernálás után már nem tudtam állítani a fényerőt.
Valamilyen memóriaterületet nem inicializál rendesen a BIOS/oprendszer/.... Elég szomorú, hogy még manapság is ilyenekkel kell szívni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen házat vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest