Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
válasz
SeniorTilla #45923 üzenetére
40-60 fokot ír a HWmonitor.
Feladatkezelő nem sok szokatlant jelez, max mikor a winyóra 90-98% terhelést ír.
(de mikor megvárom hogy ez elmúljon, és rá nyomok hogy indítson el mondjuk egy chrome-ot akkor se indul el.)szét kellene szedni és újra pasztázni, portalanítani a gépet?
-
Drenadar
veterán
Sziasztok!
van egy nem túl fiatal (2013-as) HP Envym.
Megkímélt állapot, w8-ról w10-re frissítve.
Egy ideje kb fél éve újrahúztam a w10-et.
Azóta nem is nagyon használtam.
Tegnap bekapcsoltam, működik. bejelentkezek, nagyon lassan be enged... bármit megpróbálok rajta megnyitni, tetű lassú, pl egy chrome nem hajlandó elindulni, bezzeg az IE azonnal reagál. És kb mindennel ez van.
Van valakinek tippje hogy lehetne felpörgetni, mi az amit elronthattam? (SSD vásárlás nélkül, driverek látszólag OK).
túlmelegedés kizárt, mert azonnal ennyire tetű lassú.köszi előre is a tanácsokat.
(lecserélni nem szeretném, mert nagyon jól néz ki, és az ereje is elég lenne, ha nem érezném úgy hogy 3%-on teljesít). -
Drenadar
veterán
válasz
SeniorTilla #44607 üzenetére
Szia!
HP spectre-el van tapasztalatod? Vagy bárkinek itt? Megéri azt a talicskányi pénzt amit kérnek érte?
-
Drenadar
veterán
Sziasztok!
Hátha valaki tud megoldást a nyűgömre.
Adott egy régi HP Envy m6-os laptop, ami hivatalosan csak w8.1-es driverrel rendelkezik. W10-re frissítettem, akkor még működött minden, de egy idő után úgy éreztem hogy szükséges egy friss clean install.Minden szépen működik a w10 telepítővel, kivéve az olyasmi mint az ujjlenyomat olvasó, meg a touchpad se olyan mint volt. (működik, de nem megy pl a görgetés vele ilyesmi).
Próbáltam a 8.1-es drivereket, de a w10 köszöni szépen nem kéri.
device managerben azt jelzi hogy minden hw tökéletesen megy.Hogy lehet ezeket életre kelteni? (feltételezem, hogy maga a hw tökéletesen megy, csak éppen program/vezérlő nincs hozzájuk - controll panelben nem találtam)
köszi előre is
-
Drenadar
veterán
hellosztok!
Tegnap jött egy nagyobb frissítés a laptopra... azóta olyan szinten van belassulva mint még soha.
A login a win-be vagy 7 másodperc volt, általában egy másodperc sincs...tapasztalt valaki ilyesmit? Restart még nem segített, de várok hátha megtalálja a gázpedált
-
-
Drenadar
veterán
válasz
nobela #33873 üzenetére
Szerintem keress egy helyet ahol megcsodálhatod a kijelzőt.
Ahogy nekem lejön maga a vas az neked megfelelne, de mi ezt nem tudjuk megítélni helyetted, mert nincs tapasztalatunk vele, de ennyiért nyilván jó minőséget ne várj, max megfelelőt, de ezt megint csak neked kell megítélned, és az ember leginkább saját magának hisz.Keress egy helyet ahol ki van állítva egy és menj és csodáld meg, utána már tudod a választ, és oszd meg itt a fórumon.
Közhelyek off. (mondjuk attól még igaz)
-
Drenadar
veterán
válasz
SeniorTilla #33783 üzenetére
Mindjárt össze is hasonlítom a hangját ezzel itten..e:
Szerintem akinek nincs igénye jóra, annak bármi jó, csak nem értem az alapvető kérdést...
Nem is annyira gáz... csak "erőtlen"
-
Drenadar
veterán
válasz
SeniorTilla #33765 üzenetére
én az enyémmel abszolút jól elvagyok, oldalt van szüksége levegőre azt meg is kapja, és hogy ne erőszakoljam meg a fülemet én fülessel nézek filmet
ilyenkor nem is nagyon melegszik (inkább csak játéknál), nem kényelmetlen ágyban ölben filmezni/gépezni...
-
Drenadar
veterán
válasz
SeniorTilla #33651 üzenetére
én azért örülök, hogy ilyen baja nincs az én cuccomnak
-
Drenadar
veterán
válasz
SeniorTilla #33647 üzenetére
És ha szegény fórumtárs vesz egy új cuccot, és azzal is rossz lesz?
-
Drenadar
veterán
válasz
SeniorTilla #33645 üzenetére
és hogyan lehet ezt ellenőrizni?
-
Drenadar
veterán
válasz
SeniorTilla #33611 üzenetére
azért írtam, hogy hűtőpaddal adja el...
Már kipróbált minden félét, ha csak nem rontotta el a pasztázást, mi lehet a baj? a gép kitakarítva, azt mondja a ventilátor rendesen üzemel... -
-
Drenadar
veterán
válasz
heby86 #33568 üzenetére
Kár hogy nem tudjuk konkrétan milyen programot kell futtatnod ami miatt XP-re vagy szorulva.(persze lehet nem is mondana semmit nekem)
Szerintem egy virtualis géppel lennél leginkább kisegítve, illetve még talán esetleg megpróbálhatnád az XP alatt tiltani hardveresen a videókártyát, akkor talán meg sem címezi a ramjait.win8 alatt emulátorral, vagy kompatibilitási móddal sem fut az a program ami neked kell?
-
Drenadar
veterán
válasz
SeniorTilla #33461 üzenetére
más gyártónál van lehetőség letölteni a gyári lemezképet, vagy hogy mondjam... a HP-nál is?
és arra nem válaszoltál, hogy azzal hogy engedtem a 8.1-et települni "hozzányúltam" vagy sem?
-
Drenadar
veterán
válasz
SeniorTilla #33458 üzenetére
csak feltettem a 8.1-et... ez így még gyári winnek számít?
Amúgy köszi, megtaláltam, végül nem nyomtam rá...
Azért akartam a visszaállítást, mert a catalist controll center "eltünt" a 8.1-es frissítés után, valamint az a menü is hogy mikor melyik kártya menjen... ráerőltettem újra a vga driert, utána meg elég furán viselkedett... csak az egér látszott, minden más fekete volt és néha felvillant pár fehér folt... nah ekkor kicsit beparáztam... újraindítottam 2x, a win letiltota az amd-t, és úgy már jó lett...
de pl a vlc playert nem tudtam rávenni hogy működjön... amint elindítom, crashel (legfrissebb)
-
Drenadar
veterán
Sziasztok, bocsi a láma kérdésért, de ha gyárilag van recovery partició a gépben hogyan tudom gyári állapotra visszaállítani a laptopot? Aláírásban lévő példányról lenne szó...
-
Drenadar
veterán
válasz
johnny82 #33255 üzenetére
de mi írja ezt ki? ha a processzor tudja a 64bitet akkor a gépnek kuss van és azt teszel rá amit akarsz. ha a gyártó weboldala írja ki ezt a gépedre akkor meg simán összeszeded máshonnan a drivereket... kicsit tovább tart, de menni fog. a 32bites opsys max 4giga ramot képes megcímezni, és ebbe beleszámít már a vga ramjai is. ezért külön érdemes 64bitest tenni...
-
Drenadar
veterán
Valaki tudna segíteni mi lehet a baj? Az internet kapcsolat van hogy megszakad, WIFI van, de nincs rajta internet, a win8 elintézi annyival: limited. Semmilyen más infot nem ad, hogy mi is a baj, ha újracsatlakozok, akkor vagy jó lesz, vagy nem. A chrome ad hibaüzenetet, arra rákeresve kiderül, DNS név baj van. Beírom a jó DNSt a beállításokhoz és utána sem lesz jó...
ami miatt ide írok, hogy ezt a házban csak én tapasztalom. a többiek nem.
valakinek valami tipp? lécci lécci, mert nagyon idegőrlő... és még kb 2 hetet ki kell bírnom itt.
-
Drenadar
veterán
válasz
#52808704 #33204 üzenetére
Szia, ez akár lehet memória probléma is, semeddig sem tart letesztelni, legalább két modul memóriád van, vedd ki az egyiket teszteld, majd teszteld a másikkal is. ha jól tudom az integrált vackok a rendszer memóriát használják nincs saját memóriájuk, vagyis ha ez a baj, akkor így kiderül.
Nem hiszem, hogy driver probléma lenne.
-
Drenadar
veterán
Néha a wifi térerőn egy sárga felkiáltó jel van, és azt írja : Limited. Vagyis nincs internet, de a gép mellett levő másik gépen rendesen megy az internet... ez a router inkopetenciája, vagy valami baj van a wifi modullal/driverrel? Eléggé idegesítő, van hogy a flight mód nyomogatásával visszajön, de most is csak egy reset segített... Tipp valaki?
-
Drenadar
veterán
Én az Envy-t kb fele ennyiért vettem, elég erősnek tartom, max 3,3Ghz(i5 igen dualcore, de a HT miatt a winfos 4 magosnak látja), 6giga ram, 2gigás videókártya, ujjlenyomatolvasó, stb... aluminium, anyaghasználatáról csak jót tudok mondani, és ha jól tudom pl SeniorTilla is foglalkozik ezekkel, érdemes lenne megnézned egyet kipróbálni.
Ami nekem leginkább tetszik az az aksija, persze tudom majd romlik ez, de 5-6 órát kibír internetezéssel, fullhd videóra 4 órát tippelt (igaz ekkor ki volt lőve a wifi).
Tudom egyesek szemében istenkáromlás nem probook meg elitebook gépet ajánlgatni, sorry akit ezzel megbántottam
-
Drenadar
veterán
válasz
Mr.Peter #32985 üzenetére
Gondolom az Age of empire 2-re gondolsz. Igen az nagyon jó játék volt
Lanban sokat játszottam haverokkal főleg érdekes volt, ha egy színt irányítottunk többen
Az alap gondod meg szerintem a MS-el van, az ő érdeke, hogy ne nagyon támogassák a win7-et a "többiek", ami szerintem azért sem jó, hiszen ha valami muszáj, akkor azzal szemben az embernek máris fenntartása van, no meg rossz szájíze vagy mi
A gyártónak max annyi "jó" származik ebből belőle, hogy elég csak egy operációs rendszerre megírni a drivert.
-
Drenadar
veterán
válasz
Mr.Peter #32983 üzenetére
Bocsi hogy reagálok, tudom nem kellene. De ez eléggé öngól nem?
Ha nem akarja cseszni a drága idejét akkor a legegyszerűbb és ugyanakkor a leggyorsabb megoldás a laptop beüzemelése lenne, és a programjai feltelepítése, és nem a win8 legyalulása win 7 telepítés, driverek szöszmötölése, majd utolsó sorban a programjai telepítése.
Bár tudom, a megoldás ott van hogy mindezzel nem Ő fog szívni, hanem sejtelmeim szerint te. de akkor ha megengedsz még egy észrevételt ugyancsak öngól, hiszen a mérnök úrnak egy percébe sem kerül, tehát ha az ő ideje a mérvadó teljesen mindegy hogy te mennyit is szívsz az ő gépével.
Még egyszer bocsánat, nem kirohanás akar lenni, csak próbálom megérteni
... Mért nem mentem el én is gépésznek...
-
Drenadar
veterán
válasz
Mr.Peter #32981 üzenetére
És arra nem gondolt a mérnök úr, hogy le kellene tesztelnie a win8 alatt, hogy megy-e pl. az autocad?
Amúgy minden megy, maximum be kell állítania a kompatibilitási módot... Műszaki beállítottságú ember találja már fel magát mielőtt csak jobban megszívatja magát ilyen olyan driver keresésekkel -
Drenadar
veterán
válasz
SeniorTilla #32979 üzenetére
Én lusta voltam hozzá... a start menü helyén elérhető minden lényeges dolog, amit én használtam a start menüben, csempéken meg egy gombbal továbblépek, egy gomb miatt nem fogok feltelepíteni semmi vackot a gépre ami teleszemeteli a registryt
-
Drenadar
veterán
válasz
Robert1987 #32769 üzenetére
ez aggasztó... pont most szándékszom venni külső usb3-as vinyót, mert alig 50-60 font, sztem megérné (WD) de ha aztán nem megy, akkor az cikki...
-
Drenadar
veterán
válasz
Robert1987 #32763 üzenetére
mármint ilyenkor ki szokta írni milyen filet keres(miután te rányomsz hogy tallózás)... a win8 telepítőn nincs rajta?
-
Drenadar
veterán
válasz
SeniorTilla #32752 üzenetére
eleinte sajnáltam a világító billt, de szerintem (ha lehet) úgyis kikapcsoltam volna, főleg, hogy gépelni majdnem vakon gépelek... sajnos fel van cserélve a Z és az Y, de ez akkor baj, mikor már ideül a géphez
(angol billentyűzet- és nem, amíg az op rendszerben be lehet állítani a magyar nyelvet, addig nem zavar, nem kell nekem, hogy ki legyen "matricázva" hogy hol van az üöűáé stb... sztem minden józaneszű tudja ezt
)
A legtöbb elérhető géppel nekem az volt a bajom, hogy intel hd4000 van benne...
érdemes a 6GB ramot bővíteni 8ra?
-
Drenadar
veterán
válasz
SeniorTilla #32750 üzenetére
90 ezres gépben én sem hinnék... és tényleg szép a kijelzője, és gyors az i5
Mivel én még nagy gyerek vagyok ezért én a VGA alapján választottam, de eleve DV6-ban gondolkodtam... DV6-ban nem találtam nekem megfelelőt, de állítólag az m6 kijelzőben ugyanaz -
Drenadar
veterán
válasz
Répapüré #32744 üzenetére
Én sem költöttem 300 ezret, kicsivel többet mint a felét, és még nem bántam meg... Nem tudom meddig lesz ez gép, de most hirtelen nekem szuper gyors, sokkal több mint amit vártam tőle... Abszolút minőségi (persze egyesek szerint itt a minőséget az üzleti kategória viszi, aztán ha visszaolvasol csak azt szídják, hogy nem megy, melegszik, nem tudnak rá mit telepíteni, én bevallom egy Envy gép szidó posztot nem olvastam még itt persze lehet hogy van, csak nem találtam meg!), tegnap előtt kiültem megnézni az új startrek részt, és wifi nélkül az aksi még 4 órát jósolt neki... (a film megnézése után, ami teszem hozzá több mint 2 és negyed óra)
-
Drenadar
veterán
válasz
SeniorTilla #32739 üzenetére
irónia off?
-
-
Drenadar
veterán
válasz
Ice&Lime #32608 üzenetére
boccs a hülye kérdésért, de ki volt már tisztítva a gép? nem lehet hogy egy pasztázás megoldana valamit? meg a szokásos kitisztítás? Gondolom nem véletlenül nincs ilyen beállítás, valószínűleg indokolatlan volt, érdemes lenne belekukkantani a gépbe ha még nem tetted meg!
-
Drenadar
veterán
válasz
omarion23 #32515 üzenetére
bocsánat a buta kérdésért, én mindig is úgy tudtam, hogy a laptop nagy hátránya hogy nem lehet benne hw-eket cserélgetni szabadon... mostmár ez nem igaz? Lehet szerezni bele erősebb vga-t? Valaki homályosítson fel, hogy hogyan is van ez pls! Ez a HD7670 nem a legerősebb mobil vga ha jól érzem...
-
Drenadar
veterán
válasz
SeniorTilla #32394 üzenetére
jó tudni... PC-n ugye a pc speaker adta a hibaüzenetet.. ami nekem legtöbbször VGA error volt mert mindig elfelejtettem a VGA tápját rádugni
-
Drenadar
veterán
válasz
Blackey #32391 üzenetére
ha csak a vinyóra gyanakodsz akkor tölts le egy linux live cdt és próbáld ki úgy minden okés e. Ha igen akkor valószínűleg a vinyó a szar. Én ezt tenném...
kár hogy drága az usb3-as pendrive, szivesen kipróbálnám vele a live ubuntut... a vinyót nem akarom tönkrevágni vele...
-
Drenadar
veterán
válasz
SeniorTilla #32384 üzenetére
vagyis lebeszélnél róla... jó igazából még nem kell, vagy majd kicserélem az egész vinyót, és reménykedem benne hogy tényleg egyszerű újra összerakni a windowst... win8at még nem telepítettem soha, előző wineket sokszor, több gépre stb, de nagyon nem vágyom rá...
lehet az ubuntut egy usb3-as pendriveal próbálom ki a gépen
És jó, akkor nagyon rosszúl éreztem az anyagot, pedig elég sokat dolgoztam aluminiummal... én és az érzékelés, persze az teljesen más mint egy laptop
Ezen nem próbálnám ki a marógépet
belegondolni is rossz.
De akkor a lényeg továbbra is osztom az álláspontod, hogy egy ilyen "konzumgép" fel tudja venni a versenyt egy üzleti modellel
kinézetre sem csicsás, vagy gagyi, ami az én szemem bántja az csupán a piros "b" betü a numpad felett...
-
Drenadar
veterán
válasz
SeniorTilla #32380 üzenetére
mondjuk logikus, hogy nagyobb gépben több a hely, de nekem nem kellene egy 17es laptop... szerintem igazi hordozható eszközként a 13-14" lenne a legideálisabb...
könnyű megcsinálni ezt az ODD likvidálást? te csináltad már? mármint hogy száműzzük az optikai meghajtót és valami külsős keretet kap, a helyére meg bekerül egy szép nagy HDD....
-
Drenadar
veterán
válasz
Ice&Lime #32376 üzenetére
Tényleges funkcionalitásban ez hol mutatkozik meg?
és bocsi hogy ezt mondom, lehet eretnekség lesz, de ha üzleti laptop kell mindenképp akkor inkább egy T4xx lenovot vennék. De az meg nem szolgálná ki az itthoni igényeimet
Ami nagyon nem tetszik ebben a laptopban, hogy miért nem tudtak szorítani egy kis helyet egy másodlagos vinyónak?
-
Drenadar
veterán
válasz
SeniorTilla #32373 üzenetére
Biztos? én azt hittem, hogy ez egy "jobb" műanyag.... szálcsiszolás látszik rajta, totál fekete... manapság nehéz meghatározni mi fém mi műanyag, de ha aluminium akkor az mégjobb... Akkor főleg tegyük már le egy elitbook mellé, hogy lássuk azt a nagy különbséget anyagminőségben
nagyon kíváncsi vagyok... De neked van több ilyened is, nem?
De akkor meg főleg nem értem, hogy aluminium hogy képes ilyen foltokat szerezni...
Amúgy a kijelző tényleg durva, láttam már pár laptopot, házban is van, de mindegyik ugye az "olcsóbb" minőség és ... hát... durva különbség...
-
Drenadar
veterán
válasz
Ice&Lime #32368 üzenetére
mert túl sokat kellett velük foglalkoznia
illesztőprogramok, meg ilyen olyan rendellenes működés... én nem nagyon figyeltem mert nekem lényegtelen info volt. Én PCt használtam a cégnél, szerencsére volt teljes hozzáférésem a géphez rendben tudtam tartani
Visszatérve ehhez az Envyhez, jól jönne 10 év garancia, de bízunk benne hogy nem romlik el, pár év múlva meg úgyis lecserélem. Anyagminősége az én elvárásaimhoz képest jó, nem recseg a cucc, de jobb lenne full aluminium ház, meg biztos jobban nézne ki világító billel...
De az ujjlenyomat olvasó az nagyon buli dolog
Nah de tényleg, ezeket a foltokat hogyan kell leszedni róla?
kijelzőt hogyan érdemes tisztítani hogy ne legyen maradandó folt utána?
-
Drenadar
veterán
válasz
SeniorTilla #32364 üzenetére
Boccs, mostmár meg kell kérdeznem, hogy itt ebben az esetben mit értünk "konzumer" gépnek?
ugyan még csak pár hete használom ezt a gépet, de szerintem ez céges felhasználásnál is megállná a helyét... "gyors" (én sokkal kevesebbet vártam tőle) és sokáig bírja az aksija (nekem a 5-6 óra bőven elég)
Ami nme tetszik hogy foltokat gyűjt és még fogalmam sincs mivel álljak neki letisztítani, nedves ruha nem szedte le ezeket a foltokat, pedig bizisten ha leülök gépezni megmosom előtte a mancsom...
Még egy kérdés:
Mi ez a BIOSBA égetett win8 kulcs? ha feltennék egy új windowst nem is kérné a kulcsot ezekszerint?
Azért biztos ami biztos kimásolnám a kulcsot -
Drenadar
veterán
válasz
SeniorTilla #32354 üzenetére
miért ki fikázza az envyket? szerintem nagyon jó... nem rossz minőség, szép kijelző....
-
Drenadar
veterán
válasz
Ice&Lime #32350 üzenetére
jóval drágább, de én most nem az SSD-t kérdeztem, hanem az SSHD-t... ennek az a lényege, hogy van egy rendes hdd-d, de alkotnak rá egy mini flasht is ami 8gigás... te azt nem éred el, a vinyó dönti el hogy mit tesz erre a 8 gigára, de állítólag nagyon intelligensen el tudja dönteni... és ezáltal húúú de gyorsabb lesz a gép.
Lejött hogy én nem hiszek benne? De azért kipróbálnám. kb 30 ezer fttól már be lehet szerezni egy terrásat... ha jól láttam, de lehet picit drágább...SSDből max a samsung 840es 512es jöhetne szóba de most éppen nincs rá annyi pénzem
-
-
Drenadar
veterán
nekem most játék mellett 69 fokos a gép... az nagy baj? :|
-
Drenadar
veterán
adott egy pár hete vásárolt gép, nem túl nagy vinyóval...
már van rajta egy win8 gyárilag, kérdésem, van e lehetőség ezt utólag particionálni és ubuntut varázsolni fel rá? mennyire veszélyezteti ez az origi rendszert?
Illetve mivel még sose csináltam ilyet, ha kimásolom a regeditből a cd kulcsot és újratelepítem a rendszert win8at, fog hisztizni az aktiválás miatt?köszi előre is
-
Drenadar
veterán
válasz
Ice&Lime #32288 üzenetére
(#32283) SeniorTilla válasza alapján írtam amit írtam.
Továbbra is fenntartom, hogy lehet többféle megoldás is, de egyik sem okoz kárt az alaplapban, nem lángvágóval hevítenek
A forrasztó ón szobahőmérsékleten is eléggé alakítható cucc, kis hő hatására cseppfolyósodik (de azért nem fogdosnék forrasztó pákát) így könnyen kezelhető. Ha véletlen más áramkörre "csöppen" így átjárhatóságot biztosít, ha újra hevítik utána eltávolítható könnyedén és nem okoz semmi maradandót...
-
Drenadar
veterán
válasz
Ice&Lime #32286 üzenetére
te még sosem forrasztottál, illetve nem tudod, hogy ez hogyan megy, igaz? Gondolom a suliban sem tanultál ilyet... ezekszerint.
Teljesen veszélytelen, nem olvasztott vasat tartanak oda, hanem forrasztó ónt. Az a nyáklapra teljesen veszélytelen, elég nagy inkopetencia kell, hogy elcsesszék, de ha el is cseszik, kijavítható
(könnyedén és gyorsan)
jaj de rég csináltam már ilyesmit....
-
Drenadar
veterán
válasz
SeniorTilla #32268 üzenetére
gondolom aksiról akar játszani nem? Mondjuk olyankor is mehet az erősebb vga
-
Drenadar
veterán
válasz
SeniorTilla #32254 üzenetére
"vedd ki"
működés közben?
Más: mennyire feelinges a világító bill? ilyen feature nincs a mostani gépben, lehet bele olyan magyar billt kapni ami tudja ezt? és mennyibe fáj egy olyan? Vagy nem nagy dolog? (Kb vakon gépelek)
-
Drenadar
veterán
Még egy buta kérdés, de a google nem segített... vagy csak bénán kerestem...
Ti mit gondoltok, hogy az aksit mi kíméli jobban? Most úgy használom, hogy folyamatosan be van dugva a 230ba...
-
Drenadar
veterán
Sziasztok!
egy láma kérdés!
Sok HP notit úgy hírdetnek, hogy 2.6Ghz, de turboval 3.2... ezt hol lehet bekapcsolni? vagy ha a gép érzékeli a terhelést felnyomja az órajelet? vagy hogy működik ez?
-
Drenadar
veterán
Hi!
Véleményeteket kérném erről a cuccról : HP ENVY m6-1232ea 15"
Bocsi telefonról nem tudok linkelni.
Mennyire megbízható az ENVY sorozat? Milyen a kijelző minősége? És mennyi a reális értéke?Sorry a sok hülye kérdésért, csak telorol tudok netezni jelenleg és nem igazán jó rajta teszteket keresni és olvasni, főleg hogy a wifit 2 percenként eldobja...
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Dell notebook topic
- OLED monitor topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Telekom mobilszolgáltatások
- RAM topik
- Hobby elektronika
- Milyen autót vegyek?
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest