- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzaboZE
addikt
Ezek a kínai kártyák már csak ilyenek, nem a gépeddel lesz a baj
Valószínüleg az usb eszközöd csatlakozója is túl vastag (pendrive lenne?), mert általában bele szoktak férni a csatlakozó méretébe. Próbálj meg USB hosszabító kábelt használni (léteznek pár centis kivitelek is).
-
sir fg
aktív tag
Én is vettem egy samsung 830-ast a laptopba (4330s). Én úgy csinálom, hogy az eddigi HDD helyére raktam az SSD-t, a HDD-t meg a Caddy-be fogom, ha megjön. Szerintem így érdemes, mert előfordulhat, hogy az elsődleges HDD-hez Sata3-as, míg az ODD-hez csak. Sata2--es portot rendeltek. Főleg, ha a rendszert akarod az SSD-re telepíteni.
De hogy válaszoljak is: nekem.a 830-as gond nélkül bement egy 9,5 mm-es HDD helyére. Csavarok, csatlakozók ugyanott vannak, a 2 mm-rel kisebb vastagság meg nem okozhat gondot (lötyögést), ha amúgy csavarral rögzítve van. -
ro_bert17
őstag
Ahogy én is írtam [link] az általam megismertben is, szintén a kijelzőt találtam gyenge pontnak. Igaz annyira nem vészes, ráadásul külső monitoron lóg a gép a legtöbbször, annak meg nagyon szép képe van.
Szervizesek/boltosok tapasztalatai szerint, az ujjlenyomat olvasós részt (és a többi biztonsági fícsőrt) nem érdemes erőltetni. Gyakran volt velük gubanc. -
malwy
senior tag
óhh, nem cserélt, szimplán ilyen.
"As 2530p owners know, this laptop's most noticeable flaw is its screen's poor viewing angles and below average contrast. To remedy this, the stock TN panel, LG LP121WX3-TLA1, Samsung LTN121S3, or AUO B121EW07 (hooray panel lottery!) could supposedly be swapped out for a superior AFFS screen, such as the 12.1" Boe-Hydis HV121WX5-110 (Matte LED) found in the HP 2730p. "
Utána írta, hogy nem tudta beszerelni az általad linkeltet, mert 20pines kell.
További infó -
F1stat
csendes tag
-
malwy
senior tag
Másik ami nem tetszik az a betekintési szöge a kijelzőnek. Eléggé borzalmasan változik.
(#26419) Tim82 : "asound"-dal sem értettük meg egymást, úgyhogy bennem van/volt a hiba
Kijelzőnél most vagy alapból ennyire rosszak, hogy gyakorlatilag 3-4 centit feljebb megy a fejem és már torzul, vagy egy kínai kijelzővel lett javítva ez az alfás gép.
-
kutga
félisten
Na akkor tegyük rendbe a dolgokat.
Ha ODD helyére akarod az SSD-t akkor egy ilyen caddyt javasolok, én is tőle rendeltem, igaz én nem a rendszervinyót raktam ebbe, hanem amit adattárolásra használok:
2nd hard drive SSD caddy for HP EliteBook 2530P
Vagy van itt a PH!-n is gyári HP:
Gyári 2nd HDD + USB keret HP EliteBook 2530p és 2540p-hez
A kivett 1,8-asnak nem tudom milyen csatija van, ha szabvány akkor akármilyen rackbe be tudod rakni, vagy bent hagyod a helyén.
Ami az akksit illeti a 9cellás a HP hivatalos forgalmazónál 63,5k, úgyhogy az általad linkelt árat kissé keveslem, ez persze nem jelenti hogy az általam feltüntetett ár a helyes és valós.
MOD
Dhampir
Az A8-cal szereltben nagyobb a HDD, erősebb a proci és Bluray olvasó is van benne. -
kutga
félisten
ODD helyere lehet caddyt rakni, de nemreg volt valaki aki megjarta mert nem ment a caddyrol a boot, ugyhogy ra kell nezni milyen caddy az.
1,8-as SSD nincs ebayen?
Ebay akkuktol kicsit felek, esetleg ha rendeles elott rakerdezel hogy kuldjenek rola fotot, ha van rajta HP azonosito akkor eredetinek kell lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 5400, 14" FHD Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest