- Köredzésen járt az Exynos 1680
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
xGP
csendes tag
válasz
ussseal #29215 üzenetére
Régebben mikor a 4540s-sel kapcsolatban keresgéltem (hibái stb.) akkor találtam ezt, az illetőnek lényegében ugyanez volt a problémája, amit te is leírtál (SSD-vel nem kapcsol ki a gép). Idővel rájött a megoldásra is, BIOSban letiltotta a Fast Bootot, azóta működik neki.
-
noterepair
tag
válasz
ussseal #29215 üzenetére
üdv gondolom a windows-ban a beállítást megnézted a power gomb megyomására mit csináljon, mert könyen lehet hogy ott nem stimmel valami,. az ssd dologrol pedig nekem olyan tapasztalatom van, hogy idáig az ocz bizonyult a legjobbnak, még pedig azért mert sok döglött ssd-t talpra állítottam már, de szinte csak az ocz-ket tudtam többnyire ujra éleszteni, a samsung és társaibol csak alig 1-2 db ot,. nem tudom ezzel menyire segítettem,.
Új hozzászólás Aktív témák
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest