- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Filléres telefonok érkeztek a ZTE-től
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kenand
veterán
válasz
papa019 #28738 üzenetére
Sajnos nincs FW frissítés az USB-hez,
Esetleg legutolsó BIOS frissítés, vagy ha más is jár így akkor utána kell olvasni melyik BIOS a legjobb.Elviekben ki tudnám próbálni 2530p-ben a dolgot (van gyári Caddym, nem is utángyártott) de most nincs kedvem szerelgetni.
Általában a SATA 2-es Notikban a HDD vezérlő és a Caddy is ugyan arra a SATA vezérlőre van kötve, nem lesz sebesség különbség.
Itt elég nagy irodalma van a 530p buherálásának, végig lehet böngészni: -
deathtania
senior tag
válasz
papa019 #28274 üzenetére
szerintem neked is ugyanazt, mint nekem (ha fejjel lefele állítom az optikát a bal szélső álló pöcköt). de anélkül nekem is tart szépen
igen, elmehetnek a víz alá, bár nem ők gyártják, szóval a gyártó monnyon le. a hp meg mert belerakta.
már csak egy kis ssd kell, és teljes lesz a boldogságom. meg egy dvd rack, de az lehet, hogy ebay lesz (10 dollár körül már vannak free shippinggel top rated sellerek). ha esetleg neked is kell, akkor rendelhetünk egyszerre is.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
papa019 #22876 üzenetére
Na megnéztem az én 4530s BIOS-át
Ha fel akarod tenni csak az ATI drivert, akkor ki kellene kapcsolnod az Intel VGA-t, de mivel BIOS-ban csak a diszkrétet lehet, így ha fel is teszed az ATI drivert, a gép keresgélni fogja az INTEL-t vagy eldöcög azzal ami rajta van, de a switchable nem fog menni, de szerintem nem lesz okés a rendszer.
Vagy keresel egy moddolt BIOS-t, amiben le tudod kapcsolni az INTEL-t ,de a switchable azzal is kilőve.
A legutóbbi HP dual-driver elég friss, szerintem érdemes kivárni, ezeket folyamatosan csiszolgatják
Másik téma egy múltkori kérdésemre, akit érdekel: 4530s-nél WiFi gombom nem működött, BIOS-ban kell a Wireless Button State-t bekapcsolni
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- Mesterséges intelligencia topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Váratlan kütyü hódít a nők körében
- További aktív témák...
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest