- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csiziktomi
senior tag
Sziasztok!
Csak hogy tudj mindent:renew felújitott gép korlátozott garival (ált 1 év)
Nem te vagy az elsö tulaj.nem tudsz semmit a gép előéletéről.
Az én tapasztalatom mivel nekem is ilyen van(volt mert a gariidő lejárta után 3 hete megadta magát a videokártya),hogy inkább kiadok 50 e ft plusszba de soha többet nem lesz renew.
Ja és a legujabb: ez a gép kivan véve a gyári hp korlátozott gariból is.röviden ennyi:csiziktomi
-
popp
aktív tag
Látom Ti is ugyanolyan értetlenül álltok az eset előtt, mint én.
Lehet a visszaállító partíció hiányának ahhoz köze, hogy renew a gép? Bár a boltban előttem vették ki a dobozból, és az első bekapcsolásra kezdődött az xp telepítés, végignéztem, mert vásárlás előtt készségesen engedték kipróbálni a lapost. Gondolom hihetetlen, hogy nem piszkáltam a visszaállító partíciót, én is szkeptikus lennék, ha valaki ezzel jönne.
Érthetetlen..Gondolom ez azt jelenti, hogy esélytelen mentést csinálni?
-
-
-
-
-
kisninja
őstag
Az én hp 8220 omban is ment folyamatosan viszont iszobyu halk volt. Kb 35 fok alatt lövi ki de lehet figyelembeveszi az egyéb komponensek höjét is. multkor kint volt a notim akkor teljesen leállt a ventije és elsem indult mig be nem mentem vele.
Most egy dell van abban kilövi magát teljesen a venti viszont 5 perccenként elindul.... és a hp hez képest viszonlag hangos is.
Xc-biker: mennyi volt két 5v os venti ?? lehet bele aplikálnám a dell-be mintha hp-jé halkabb lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Béta iOS-t használók topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Home server / házi szerver építése
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest