- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Netfone
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ussseal
tag
válasz
noterepair #29216 üzenetére
Igen, ott minden úgy van beállítva ahogy kell. Viszont most ismét meghallgattam leállásnál és a caddyben kévő HDD mégis pörög egy kicsit.
-
ussseal
tag
válasz
Gergő_ #29212 üzenetére
6910p-ben előkészítés biztosan van, de egy service manualban biztos megtalálod, hogy mi a pontos helyzet. SSD-vel kapcsolatban nagyon mást/többet szerintem itt tudnak mondani, mint a Milyen SSD-t vegyek topikban.
Mondjuk nekem is lenne egy SSD-vel kapcsolatos kérdésem: Probook 4540s-be szereztem be egy 128 gigás Samsung 830-as SSD-t, a HDD meg caddy segítségével költözött az optika helyére. SSD-re tiszta telepítés ment, semmi klónozás vagy recovery restore, HDD pedig formázva. A helyzet az, hogy azóta leállításnál nem kapcsol ki automatikusan a gép. A win még (valószínűleg) leáll, a venti sem megy és a caddyben lévő HDD sem pörög, de csak az "erőltetett" módszerrel hajlandó kikapcsolni a gép. Valakinek van erre ötlete, hogy mi okozhatja ezt?
-
ussseal
tag
Sziasztok!
Probook 4540s caddy beépítésénél szerintetek átszerkeszthető valahogy a régi optika fedele a caddyre durvább beavatkozás nélkül, vagy törődjek bele a nem illeszkedő fedélbe? -
ussseal
tag
válasz
deathtania #28940 üzenetére
Ennyinél szerintem még biztosan nem cserélik, de B-L-A-C-K kollega esete után én a helyedben nem erőltetném annyira a kontaktust a HP szervizzel (pontosabban csak azzal a bizonyossal) hacsak nem muszáj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Rövid videón az új Virtua Fighter játék
- Jön az Ashes of the Singularity 2
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest