- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ren Hoek
veterán
Most kiszedtem az akksit 40%-ra töltve, és elraktam egy száraz helyre, mert alig használom akksiról (Így nem romlik az élettartama tutira) Sajnos HP-nál nem találtam töltésszabályozót.
Elméletileg ha 100%-ra van töltve a laptop hátuljában, és netán kicsit melegedne, akkor romolhat a teljesítmény idővel. Azért az évek alatt biztos meglátszana...Persze nem kell ezt sem túlspilázni...
Érdekesség, hogy így balancedben is gyakorta kikapcsolja a ventit teljesen. Tehát passzívban megy a gép, ha kicsit otthagyom/ Word-özök. Nem rossz a hűtése, és M-es proci is képes hűvös maradni
-
Ren Hoek
veterán
Való igaz, azt nem tettem hozzá, hogy én nem szeretek laptopon játszani. Egyrészt időm sincs rá, mert főleg egyetemre és munkára használom. Kicsit hangosnak találom játék alatt, mikor a VGA, CPU is terhelve van. Tudom lehet szabályozni, csak akkor meg kitudja mennyit árt neki a magasabb hőfok.
...de a fő indok, hogy van otthon asztali egy Radeon R9 270X-el, ami egyrészt sokszor gyorsabb is, másrészt a hűtésProcin is a vastömb Scythe Mugen II
Persze ha a porszívó hangok nem zavarják az embert, és csak ez van, akkor biztosan jó játszani
Amúgy is inkább régi 2D-s dosboxos játékokat szeretem, vagy indie gémeket, mint Don't starve pl... ezek sokkal jobban lekötnek -
-
Khaal
őstag
Ahogy tudom ennyi a lényeg:
100%-os töltésről egyhuzamban lemeríteni. Lehet sima használattal is, csak ne kapcsold ki közben, meg be kell állítani, hogy a win csak akkor hibernáljon / menjen alvóba ha 5% alá mergy.
Utána egymenetben feltölteni 100%-ra.
Van egy akkum amin ez se segített, hp support assistant se tudja kiolvasni (azt írja kalibráljam), megy kb másfél órát (win szerint végig 100%) aztán minden előjel nélkül vége.
-
Gedeon31
addikt
-
deathtania
senior tag
hát igen, a freedoshoz milyen driver is kellene
de az swsetup nálam (W7 és W8.1) a rendszerhez való drivereket rejtette minden alkalommal.
ha úgysem használod szerintem érdemes leszedni és beolvasztani a másik partícióba, hogy több helyed legyen.
vagy telepíteni rá egy jó ubuntut
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tsarevna - Akciójáték a szláv mitológia alapján
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Precision 7510 15.6" FHD IPS i7-6820HQ FirePro W5170M 16GB 500GB + 1TB HDD gar
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest