Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
lancsika
csendes tag
válasz
deathtania #29096 üzenetére
Szia, ezzel már próbálkoztam, de nem megy. Liux dvd sem indul és win7 sem. Boot menüt beállítottam.
Addig eljut, hogy betölt, ki tudom választani, hogy Suse linux, failsafe Linux, vagy Recovery. Bármelyiket választom tölt, aztán fekete kép jön be, login kér és jelszót, ezekt is beírom a felhasználói logint. Ez jön ki felhasználói login+kukac jel szerű+linux+> és utána nem tudom mit kell beírni.
Szóval valahogy törölni kellene ezt az egészet a gépről. -
lancsika
csendes tag
Sziasztok! Egy nagy problémám van, jó lenne, ha valaki tudna segíteni. 1 hónapja vettem egy HP 4535s notebookot. Gyárilag Suse Linux van/volt rajta. Win7-et szerettem volna feltelepíteni, de sehogyan sem ismerte fel, valamint bootoltatni sem tudtam eredeti win 7 dvdről(Biosban beállítottam a bootolást). Ezt meguntam és YasT-ban letöröltem a partíciókat, kivéve 698GB-t.
Utána újraindítottam a gépet. természetesen továbbra sem bootol, de már a Linux cdről sem.
Ja és kér valami root passwordot-fogalmam sincs ez mi.
Aztán nagy nehezen, mivel nem értek hozzá, ctrl+f2-vel bejön a Linux desktop, de semmilyen ikon nincs rajta és nem csinál semmit.
Ilyenkor mit lehet tenni? Szeretném a win7-et feltelepíteni.
Tudom ez nagyon összetett probléma lehet, de ha tud valaki segíteni, azt köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Dell Precision 3551 - i5 10300H ,16GB RAM, SSD, Quadro 4GB vga, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest