Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Messzilátó #52201 üzenetére
Most olvastam vissza, ja hogy utángyártott az akku. Azok ilyenek is lehetnek, sok velük a probléma. Küldd vissza és vegyél másik, megbízhatóbb márkát. Az, hogy nem tölthető fel, garanciális cserére jogosít.
-
válasz
Messzilátó #52199 üzenetére
BIOS-ban van battery save beállítás, ott kell keresned a megoldást
-
válasz
Messzilátó #43665 üzenetére
Küldj egy pontosabb típusmegjelölést. Egyébként igen, van tapasztalatom róla
Jópárat eladtam már belőle.
-
Kácsa
aktív tag
válasz
Messzilátó #13862 üzenetére
Jó bele 120 GB -is,faternak ilyet tettem bele a szintén 40 GB-os helyett.Arra vigyázz,hogy Pata-s legyen.
-
válasz
Messzilátó #13095 üzenetére
Az elhasználódásra nem érvényes a garancia, mert ez egy természetes folyamat, a technológia velejárója. Akksikat akkor szoktak cserélni, ha egyáltalán nem tölthető fel, vagy nagyon kevés ideig bírja, pl. 10 percig. Akkor egyértelműen rossz.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Hát a Battery Bar-nak sztem semmi köze nincs az akksihoz. Nekem olyanokat mutatott,hogy csak na...5 órákat...
Fent volt mellette még 3 progi,azok meg 2óra xx perceket mutattak..szóval...
Ha annyira zavar,akkor vegyél bele akksit ,de sztem az még nem olyan rossz...ha jól tudom akksira csak 1 év van. De lehet rosszul tudom. -
spyduck
nagyúr
válasz
Azt te már vissza nem fordítod. Én is csináltam kalibrálást és csak rontott a dolgon ú, h sztem humbuk.
-
-v-
addikt
válasz
Messzilátó #12459 üzenetére
Használod az egeret és hirtelen nem működik egyszercsak?
Vagy ha nem nyúlsz az egérhez egy ideig utána nem érzékeli egy darabig? -
mome
tag
válasz
Messzilátó #11205 üzenetére
Nem is értem ezt a driver mizériát.
Feltettem a HP SoftPaq Download Manager-t és az összes drivert, ami a gépemhez tartozik feltelepít (6715b). Vista és Win7 alatt is tökéletesen működik.
Ajánlom mindenkinek. -
adm
őstag
válasz
Messzilátó #5839 üzenetére
ennél konkrétabban írd le, ennyiből nehéz kiszűrni. pl ha egy nyilvános wifi-AP-n keresztül töltesz ennyivel az (nagyon) jó. ha otthoni wifis routeren keresztül, akkor még mindig lehet a net kapcsolatod sebességének ingadozása.
meg kéne nézned a routerhez - wifi-vel és kábellel - csatlakoztatott másik géppel. ha a két gép között kábellel stabil és wifivel így is ingadozik, akkor érdemes a routert is megnézni és csak akkor jön egyértelműen a kártya. még akkor is szóba jöhet driver újra telepítés. -
zedii
aktív tag
válasz
Messzilátó #3923 üzenetére
nekem 6715b- m van. a tapasztalatom hasonló , a venti állandóan pörög, bár én még nem találtam ennek a tiltását a biosban
. Viszont fixen állítom ,h nem a vinyóm ilyen hangos, mert egyértelműen hő is áramlik ki a masinából mikor pereg a ventilátor.. Az Xp pedig egyértelműbben fickósabban viselkedett, mint a Vista utóbbi meglehetősen lagymatagan kezelte a gép.
Amiket írsz alkalmazást szerintem egyáltlán nem számít soknak. nézd meg ,h a task manager hány induló progit listáz ki alapból -
Balázs_a_laz
aktív tag
válasz
Messzilátó #3926 üzenetére
a két óra már írtó kevés...
és szerintem az everest akksi méréseével neme kell foglalkozni.
-
Balázs_a_laz
aktív tag
válasz
Messzilátó #3923 üzenetére
ennél nekem csak kb 1 óránként kapcsol be, biosba megnézted a venti beállítást?
fujitsu vinyó: kb az egyetlen olyan terméke a fujitsu-nak ami kimagasló minőségű, én is meglepődtem rajta...
szerk2: nah jó,lehet kicsit többször, madj megjvaul, hakiadnak egy újabb bios-t, de az is lehet,hogy konstrukicós hiba.
most nézem, hogy renew-ban 166-ért lehet 6910p-t venni, elég jó kis konfiggal, miért nemtudtam várni egy hónapot a gépvásárlással????
-
ABE
őstag
válasz
Messzilátó #3922 üzenetére
Részemről akkor passzolom a problémát, nincs ötletem
-
Balázs_a_laz
aktív tag
válasz
Messzilátó #3917 üzenetére
Nekem 6510b-m van, és hasonló problémával küzdöttem.
Aztán megnéztem egy ismerősömét is,és kiderült hogy a morajló hang,ami a venti elcsendesülésénél halltaszik az bizony a vincseszter. Ilyen az alapzaja,magam sem mertem volna először gondolni.
A venit pedig tényleg elég sűrűn pörög fel,de csask akkor ha több alkalmazást is futatsz egyszerre.
XP nme segít semmti sem.
Esetleg biosban nézd meg,hogybe van e kapcsolva az állandó venti,ha tápegységről emgy a gép.
-
BluEyes
őstag
válasz
1. Nézd meg a vga beállításainál, hogy melyik monitor az alapértelmezett. Gyanítom, hogy most a külső. Állítsd át, hogy a lapi képernyője legyen az elsődleges, ill. tiltsd le a külső monitort. Talán ez megoldja (nem biztos).
2. -
3. Nem valószínű. -
ABE
őstag
válasz
1. Próbálj meg drivereket frissíteni, hátha... Vagy nézz körbe az energiagazdálkodási beállításoknál, hogy mire van beállítva a hibernálás és alvás. Nálam pl. alvás a fedél lehajtására működik, a hibernálás pedig a bekapcsoló gombra. Ezekkel érdemes megpróbálkozni.
2. Valószínűleg azt hallhatod, hogy alapjáraton megy a venti, vinyó nem nagyon lehet szerintem, annak jellegzetes hangja van, és azt inkább csak akkor lehet hallani, ha tényleg dolgozik. Milyen hangot hallasz? Kattogó, zúgó, ciripelő?
3. A venti működését a BIOS szabályozza, nem oprendszer függő tudtommal. Ha jobban le van terhelve a gép, akkor kapcsol be a hűtés. Esetleg a háttérben futó programokat csekkold le, hogy valami víruskereső, töredezettségmentesítő vagy hasonló nem fut-e véletlenül, ami megdolgoztatja a gépet. A Vista energiagazdálkodási beállításainál azt is be tudod állítani százalékosan, hogy milyen órajeleken menjen a proci. Ezzel is lehet variálni, talán segít.
-
werman
tag
válasz
Messzilátó #2848 üzenetére
mivel a hálóvezérlő PCIe-n van ezért bármikor eltávolitható, ha nem használod akkor igy akksi időt lehet nyerni, a höfok egy ilyen gépnél ennyi
-
fpy_
tag
válasz
Messzilátó #2845 üzenetére
Milyen típus?
Az enyém is megy, igaz csak 45 fok felett. Viszont az alá nem is tud hűlni. -
zedii
aktív tag
válasz
Messzilátó #1746 üzenetére
lehetséges, bár ettől nagyon ódzkodom, mer nincs más masinám ez meg a munkaeszközöm, viszont észrevettem még egy olyat is ,h ha feltölt az aksi egyszerre csak a táp elkezd hangot kiadni (nyüszörög) ekkor tudom ,h feltöltött levezem a hálózatról és kezdem újra a merítést töltést. de nem hiszem ,h ez normális. hálózatról feltöltotten is kéne hangtalanul működnie.
-
zedii
aktív tag
válasz
Messzilátó #1682 üzenetére
és küldet szervízbe vagy hallgatok duruzsolását..meg ha szenzor probléma, akkor mér mutat 50 60 c fokot?? (45 C hideg indításkor közvetlen)
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Messzilátó #1504 üzenetére
Milyen programokat tettél fel? nekem akkor ment folymatosan a ventillátor mikor feltettem a Notebook Hardware Control nevű programot. Igaz nx6325 notim van,de akkor is hasonlítanak 1máshoz
-
BluEyes
őstag
válasz
Messzilátó #1509 üzenetére
Vistán nem tudom, de XP-n ez olyankor van, amikor a listában, ahol fel vannak sorolva azok a címek, ahova eddig megpróbáltál kapcsolódni (keress egy Automatikus csatlakozás az alábbi sorrendben vagy hasonló ablakocskát a kapcsolat beállításainál), itt ha nem első helyen van a rejtett SSID-s kapcsolat, akkor kézzel kell mindig beírogatni nekem is. Szedd ki onnan a felesleges címeket.
-
BluEyes
őstag
válasz
-
xcbiker
addikt
válasz
bios update?
-
tomika
aktív tag
válasz
Messzilátó #1409 üzenetére
Erre gondoltam, kösz a segítséget!
nem tudom, hogy mennyi hibás noti van még a piacon, talán senki sem tudja.
vásárlás előtt ellenőrizd majd a szériaszámot, akkor elméletileg nem lehet baj.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Dell Latitude 7320: i5-1145G7/16GB /512GB SSD/13"3 FHD, Touch, Matt/Win11 Pro
- HP Chromebook 14a-na0099ng :Intel Celeron N4000/4GB/32GB eMMC/14"FHD/Chrome OS
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 1 TB M.2 NVMe SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest