- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrbego
aktív tag
válasz
Misser #11665 üzenetére
Nekem is bekavar néha a setpoint program. Ezért érdemes benne beállítani, hogy az OS beállításaival összhangban menjen, mert különben nekem is néha összeadódik a gyorsulás és nem is látom az egérmutatót, néha meg mintha odaragadt volna az asztalhoz olyan lassú.
Nem vagyok megelégedve ezzel a Setpoint programmal, de sajna csak így tudom kihasználni a billenthető egérgörgőt. -
-
Misser
tag
válasz
Misser #10320 üzenetére
kifelejtettem azt, h van e aki próbálkozott már azzal h a billentyűzetet kitisztitsa a gombok alatt? ugyanis nálam alá került pár szarság, és 1-1 gomb mindig szarakodik, de ha alápiszkálok csak ugy vaktában mindig sikerül arrébb kotorni és igy "megjavul". vagy ez a cseppálló billt nem lehet megbontani ?
-
-
adm
őstag
a beépített energia gazdálkodás része, ha nincs szükség a teljes processzor teljesítményre, automatikusan visszavesz a processzor órajeléből, így a feszültséget is csökkenti és a nő az akkus üzemidő. (tápos üzemben is beállítható)
elképzelhető, hogy a 40%-os terhelés még nem elég, hogy emelje az órajelet. nem mindegy, hogy 2200mhz 40%-át használja vagy 800mhz 40%-át
-
-
BluEyes
őstag
Milyen OS? ja látom, xp Ricoh driver fenn van a hápénál, elvileg az a tiéd.
A wifi kártyádon próbáld letiltani az energiatakarékot. Eszközkezelőben a wifi kártya tulajdonságai, ott a Speciális fül meg az Erőforrások fül alatt tilts le minden ráutalót. Talán segít.A kezdőlapon mennyi flash anim van? Ha a víruskeresőt lelövöd, mit mutat?
-
adm
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- NIOH
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Legion 5 Gamer laptop, gyönyörű állapotban, tuningolva!
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- Asus játékra is,core i5 ,Geforce GT940M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD+HDD,nagyon szép állapot,W11
- Dell E5470 Core i3-6100 (hibás)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged