- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pumukli23
senior tag
válasz
Gááboor #18016 üzenetére
Esetleg még megnézheted a hp saját programjával is.
HP Battery Check -
-
válasz
Gááboor #8948 üzenetére
Pontosan melyik Pavilion-od van? Mert pl. a dv7-1xxx sorozatban nincs digitális hangkimenet, csak az expansion porton keresztül. A dv6 és dv7-2xxx sorozatban már a fejhallgató kimenetbe integrálták az SPDIF-et is, ahogy a mostani gépeken elnézem, tehát onnan ki lehet "nyerni" az 5.1-es hangot.
-
napocska2
senior tag
válasz
Gááboor #8553 üzenetére
Szia! Én is küszködtem ezzel egy csöppet, de nem jutottam eredményre.
Aztán átálltam arra, hogy nem dual, hanem egy kijelző, így csak váltogatom kell az éppen aktuálisra. Továbbá aggasztott az is, hogy mivel képes vagyok néha négy-öt filmet is megnézni egyfolytában és a lecsukott kijelző alatt eléggé meleg volt, nehogy megsüljön a kijelző. Viszont simán ment lehajtott kijelzővel dualban, csak pár másodpercre bekockásodott a kép, aztán visszazökkent.
Tehát, ha elfogadod a tanácsomat, akkor az elsődleges megjelenítőt váltogatod és nem csukod le a fedelét, így a noti is tud hülni, meg nem is világít a szemedbe a kijelző -
válasz
Gááboor #7551 üzenetére
Mivel ezeket a gépeket Magyarországon nem árulja a HP, ezért nincs hozzá magyar billentyűzet. A magyarítást utólag, matricával oldjuk meg, ahogy a képen is látszik (amennyire le tudtam fényképezni). A matrica jó minőségű, évek alatt sem kopik le, és könnyen leszedhető vagy pótolható.
Gyakorlatilag egy teljesen magyarként funkcionáló billentyűzetet kapsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Battlefield 6
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 / Ryzen5 / 16gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- ACER laptop /2 magos CPU /8 GB RAM /256SSD /magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad Universal és Hybrid USB-C dokkoló, töltővel + USB-C kábellel!
- AKCIÓS áron eladó HP ZBOOK STUDIO G8 WORKSTATION! i7-11850H/32GB/RTX A2000/15,6"FHD/IPS/GARANCIA
- Asus TUF Dash F15 Gamer Laptop szép állapotban (RTX 3070, i7)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest